Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Zelenski: O chestiune de timp până când actualul agresor va pierde, ca şi agresorul care a pierdut acum 78 de ani

image 2023 02 25 26106315 0 volodimir zelenski

În ultimele luni, președintele Vladimir Zelenski a lansat un mesaj clar către Rusia: „Este o chestiune de timp până când actualul agresor va pierde.”

Această declarație sugerează că Ucraina se consideră în mod clar victimă a agresiunii ruse, iar liderii acestei țări sunt hotărâți să oprească acest comportament agresiv.

Cu toate acestea, declarația este și o referire la conflictul din al doilea război mondial, când Uniunea Sovietică a invadat România în 1944. În cele din urmă, Uniunea Sovietică nu a reușit să mențină controlul asupra României și a fost nevoită să se retragă.

Declarația lui Zelenski sugerează, prin urmare, că el crede că Rusia va întâmpina aceeași soartă în Ucraina. Acest lucru poate fi văzut ca o declarație puternică despre voința Ucrainei de a lupta împotriva agresiunii ruse și de a-și proteja suveranitatea și integritatea teritorială.

În același timp, afirmarea lui Zelenski poate fi considerată și o referință la trecutul comun al Rusiei și Ucrainei în Uniunea Sovietică. În acest sens, poate fi o încercare de a-i face pe liderii ruși să înțeleagă că, deși au avut o relație de lungă durată, Ucraina are acum propriile interese și aspirații.

În general, declarația lui Zelenski poate fi văzută ca un apel la unitate și la determinarea de a-și proteja teritoriul și poporul. Deși situația din Ucraina rămâne tensionată, declarația lui Zelenski demonstrează că liderii acestei țări sunt pregătiți să lupte împotriva agresiunii ruse și să își protejeze interesele naționale cu orice preț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner, locul 4 mondial, s-a calificat, marţi, pentru prima oară în carieră, în semifinale la Australian Open. Sinner a...

Muzica

Fratele lui Costel Corduneanu nu se împacă deloc cu absența celui supranumit Regele Manelelor de la priveghi. articolul continua dupa recomandari La căpâtâiul lui...

Sport

Programul partidelor care vor avea loc în etapa a XXIV-a din Superliga, anunţat, marţi, de LPF. Vineri, 2 februarie Ora 17.00 FC Botoşani –...

Sport

Noul portar al FC Rapid, Marian Aioani, a declarat, pentru pagina de Facebook a grupării giuleştene, că a simtit că un transfer în Giuleşti...