Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Zelenski: O chestiune de timp până când actualul agresor va pierde, ca şi agresorul care a pierdut acum 78 de ani

image 2023 02 25 26106315 0 volodimir zelenski

În ultimele luni, președintele Vladimir Zelenski a lansat un mesaj clar către Rusia: „Este o chestiune de timp până când actualul agresor va pierde.”

Această declarație sugerează că Ucraina se consideră în mod clar victimă a agresiunii ruse, iar liderii acestei țări sunt hotărâți să oprească acest comportament agresiv.

Cu toate acestea, declarația este și o referire la conflictul din al doilea război mondial, când Uniunea Sovietică a invadat România în 1944. În cele din urmă, Uniunea Sovietică nu a reușit să mențină controlul asupra României și a fost nevoită să se retragă.

Declarația lui Zelenski sugerează, prin urmare, că el crede că Rusia va întâmpina aceeași soartă în Ucraina. Acest lucru poate fi văzut ca o declarație puternică despre voința Ucrainei de a lupta împotriva agresiunii ruse și de a-și proteja suveranitatea și integritatea teritorială.

În același timp, afirmarea lui Zelenski poate fi considerată și o referință la trecutul comun al Rusiei și Ucrainei în Uniunea Sovietică. În acest sens, poate fi o încercare de a-i face pe liderii ruși să înțeleagă că, deși au avut o relație de lungă durată, Ucraina are acum propriile interese și aspirații.

În general, declarația lui Zelenski poate fi văzută ca un apel la unitate și la determinarea de a-și proteja teritoriul și poporul. Deși situația din Ucraina rămâne tensionată, declarația lui Zelenski demonstrează că liderii acestei țări sunt pregătiți să lupte împotriva agresiunii ruse și să își protejeze interesele naționale cu orice preț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Editorial

Un incident incredibil a avut loc recent în Germania, când un camion care transporta un tanc spre România a fost oprit în drum de...

Fără categorie

Prigojin Asmute Procuratura, o instituție de justiție din Rusia, a declanșat o anchetă asupra Ministerului Apărării condus de Serghei Șoigu, pe baza unor scrisori...

Sport

Echipa CS Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, forrnaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, într-un meci din etapa a 29-a din Superligă. În minutul...

Fără categorie

Un oficial indian a fost amendat cu o sumă considerabilă după ce a golit un baraj pentru a-și recupera telefonul. Suma amenzii se ridică...