Connect with us

Hi, what are you looking for?

Despre noi

Revista Verso este o publicație online cu profil de analiză și utilitate de cultura, spiritualitate, istorie si sanatate , cu accent pe abordare intens și scurt-explicativă, de ințelegere a faptelor și fenomenelor din zona tehnologiei, internetului si marketing-ului, din România și din lume, a consecințelor acestora asupra noastra și a cugetarilor personale.

brandusa ciupeanu grey

Brandusa Ciupeanu

Associate Editorial Director

A fost alături de Revista VERSO din 2014 și și-a dedicat întreaga carieră mass-media digitale. Înainte de a se alătura Revistei VERSO, Brandusa a fost editor digital asociat pentru Turist Traveler, unde a ajutat la lansarea primului site web propriu al revistei. Anterior, ea a contribuit la comunicări pentru organizații de educație și non-profit. Munca ei a apărut și în Adevarul, Cronica, TVR International și Mediafax. Locuiește în Bucuresti, a crescut în Cluj Napoca și a absolvit Școala de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti.

Oprea Paraschiv grey

Oprea Paraschiv

Assistent Editor

Oprea Paraschiv este asistent editor pentru Revista VERSO. Este in echipa revistei din 2017. Înainte de a se alătura Revistei VERSO, Oprea a lucrat în departamentul editorial al Arhivelor de presa. De asemenea, a scris pentru Business Magazin, Financiarul și pentru alte centre de educație. Oprea deține un master în studii postuniversitare de formare si dezvoltare. Lucrarea sa scrisă, care se concentrează pe istorie și arte, a fost publicată de către numerose site-uri: Historia și National. A crescut în Arad și locuiește în Bucuresti.

Ce este Revista VERSO?

Echilibru, corectitudine, documentare, bună scriere, relevanță, argumente, surse credibile, informații verificate, analiză pertinentă și iar corectitudine, echilibru și profesionalism.

Ce ne diferențiază de alte reviste generaliste este stilul direct, simplu, plin de viață și concis, dar si informatiile obtinute de la specialisti. Credem ca inspiratia excelenta incepe cu o intrebare si ajutam utilizatorii sa gaseasca raspunsuri in fiecare luna. Fie ca este vorba despre istorie, eductaie, spiritualitate, internet, multimedia, afaceri, sanatate, auto, turism, nunti sau vedete, articolele noastre detaliate, scrise de autori cu experienta, sunt concepute pentru a-ti oferi raspunsurile si informatiile de care ai nevoie intr-un format clar si usor de navigat. Lasa-ti curiozitatea sa deschida calea!

Contacteaza-ne

Aveți ceva ce doriți să ne comunicati? Fie că aveți un comentariu sau o idee de împărtășit, așteptăm cu nerăbdare să o primim de la dvs.
Încercăm din răsputeri să folosim sugestiile dvs. pentru a ne îmbunătăți conținutul. Nu ezitați să contactați contact@revistaverso.ro
Pentru întrebări de presă, vă rugăm să contactați press@revistaverso.ro

Lucreaza cu noi

Alăturați-vă echipei noastre de editori, designeri, programatori și multe altele, pe măsură ce continuăm să facem din Revista VERSO o sursă principală de informații. Vizualizați ofertele de locuri de muncă si aplicati pentru cariere.

Scrieți pentru noi

Căutăm întotdeauna scriitori cu experiență care să împărtășească misiunea noastră de a oferi conținut fiabil și care îi lasă pe cititori să se simtă educați si informati.

Trimiteți-ne un e-mail la contact@revistaverso.ro și spuneți-ne despre experienta ta. profesională.

Fă reclamă cu noi


Revista VERSO oferă cea mai mare valoare agenților de publicitate printr-o combinație de credibilitate și intenție. Vrei să faci publicitate la noi? Trimiteți-ne un e-mail la publicitate@revistaverso.ro sau solicitati kitul nostru media pentru a afla mai multe.

Disclaimer

Informaţiile publicate de revistaverso.ro pot fi preluate, fără acordul redacției, în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și preluarea/postarea link-ului aferent. Abaterea de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.