Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam Este Internat în Spital. Cântărețul Are Probleme De Sănătate: „Este Mai Important Ca Ori

florin salam spital scaled


Florin Salam are probleme de sănătate și este sub atenta supraveghere a medicilor. Recent, artistul anunța că își anulează toate evenimentele din perioada următoare și va pleca într-o altă țară pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Fără prea multă energie, el mărturisea că va lăsa un număr de contact pentru cei care vor să își recupereze banii.

„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva”, a transmis Florin Salam în mediul online.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Și a continuat: „Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!”

Acum, pe rețelele de socializare, a apărut o fotografie cu artistul pe patul de spital. Familia și apropiații i-au transmis toate gândurile bune și își doresc ca acesta să se întoarcă acasă sănătos.

Betty, primele declarații despre starea de sănătate a tatălui ei

Fata cea mare a lui Florin Salam a declarat în urmă cu câteva zile pentru spynews.ro faptul că tatăl ei a plecat la un spital din străinătate pentru a-și face mai multe investigații. Betty Stoian nu a vrut să dea prea multe detalii despre starea de sănătate a tatălui ei.

„S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii. Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”.

În urmă cu doar trei luni, Florin Salam a ajuns din nou pe patul de spital și a stat internat câteva zile. Starea de sănătate a cântărețului părea că se mai îmbunătățise, însă situația s-a agravat din nou.


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

      

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Echipa germană RB Leipzig a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia FC Koln, într-un meci din etapa a 9-a a Bundesligii. Leipzig...

Made in Romania

Echipa FCSB, liderul campionatului, a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a a...

Sport

Echipa FCSB, liderul campionatului, a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a a...

Multimedia

Florin Pârvu, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, este fericit după două rezutate bune al elevilor săi, dar spune că formaţia sa nu are ca obiectiv...