Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fashion

Un bărbat s-a trezit cu un șarpe de 1,5 metri în mașină, în Drobeta-Turnu Severin

În dimineața zilei de astăzi, un bărbat din Drobeta-Turnu Severin s-a trezit cu un șarpe de aproximativ 1,5 metri în mașină. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul se îndrepta spre serviciu, pe un drum din zonă.

Potrivit relatărilor, șarpele a fost observat de bărbat în timp ce acesta își parca mașina lângă locul de muncă. El a reușit să iasă din vehicul și să alerteze colegii săi, care au chemat imediat un specialist în sănătatea animalelor pentru a-i lua măsuri.

Specialistul a ajuns la fața locului în scurt timp și a reușit să captureze șarpele fără a-i provoca pagube ori leziuni. Animalele au fost identificate ulterior ca fiind un șarpe de apă, specia Nerodia sipedon, care se găsește în mod obișnuit în zonele umede din partea de est a Americii de Nord, de la Canada la Texas.

Incidentul este un alt exemplu de cât de importante sunt măsurile de precauție în timpul călătoriilor, indiferent de distanța parcursă. În special în zonele rurale sau în apropierea cursurilor de apă, identificarea și evitarea locurilor în care se pot ascunde șerpii poate fi o modalitate efectivă de a reduce riscul de întâlnire cu aceste animale veninoase.

În cazul în care te întorci la mașină sau începi să scoți lucruri din ea și observi prezența unui șarpe în interiorul acesteia, este important să rămâi calm și să eviți orice încercare de a-l atinge. În general, șerpii sunt evazivi și nu atacă decât în cazuri de apărare. Este recomandat să suni imediat la autoritățile competente sau la o companie specializată în gestionarea animalelor, pentru a elimina orice riscuri.

În concluzie, având în vedere că apar în mod frecvent aceste cazuri, ar fi recomandabil ca înainte de a se urca în mașină să se facă o verificare a acesteia pentru a preveni ca pe parcursul călătoriei să apară surprize neplăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Tenismanul italian Jannik Sinner a câştigat duminică turneul ATP 500 de la Viena, după ce l-a învins în finală pe Daniil Medvedev. Jannik Sinner...

Made in Romania

Momente dramatice în campionatul olandez: Meciul Alkmaar – Nijmegen, suspendat după ce Bas Dost s-a prăbuşit pe teren şi a avut convulsii – VIDEO

Sport

Momente dramatice în campionatul olandez: Meciul Alkmaar – Nijmegen, suspendat după ce Bas Dost s-a prăbuşit pe teren şi a avut convulsii – VIDEO

Film

Pe lângă cariera în muzică, Betty Salam are o familie împlinită cu soțul ei, Cătălin Vișinescu, care îi este alături de mai bine de...