Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Motivul Pentru Care What’s Up Nu și-a Refăcut Viața După Divorțul De Simina. „Nu Vreau Să încurc Pe

odawjmhhc2g9ytc3nwy0ogq3mjvmy2yxm2rhzmmwyjqxmdawmtm3mti thumb


Nu e nimeni în viața mea și nici nu vreau să încurc pe nimeni, cred că ăsta e cuvântul. Cred că nu sunt și nu am fost niciodată destul de matur pentru o relație.

Nu sunt și nu am fost niciodată destul de matur pentru industria asta muzicală, dar cumva am observat că de când am început să ofer tot timpul acestui drum muzical, cumva pot să fiu mai matur în alegerile astea și probabil când o să îmi termin eu acest drum nebun cu muzica și relaționarea cu oamenii din jurul meu, o să îmi găsesc și jumătatea mea și o să am timp să îi ofer timpul necesar pentru o familia corectă.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Eu nu cred că există om, fie bărbat, fie femeie, care pe drumul vieții nu are nevoie să își găsească jumătatea, că altfel ne năștea Dumnezeu pe toți neutri și nu căutam nimic niciunul.”, a declarat Whats Up, potrivit Wowbiz.

Orice pădure are uscăciuni

Whats Up și Florin Salam au colaborat la mai multe piese și se pare că o vor face din nou. Artistul a dezvăluit ce planuri are pe plan muzical.

Din străinătate îl pândesc pe Snoop Dogg. L-am prins de curând pe Instagram, e prieten cu mine pe Instagram, mă rog, eu i-am dat follow și el mi-a acceptat. Glumesc. Vreau să fac o piesă cu el și am văzut că e fan Salam. La mine mama este de etnie romă și tata e român și iubesc ambele tabere indiferent. Orice pădure are uscăciuni.

Acum când l-am văzut pe Snoop Dogg că ascultă Salam, am zis perfect, trebuie să îi fac o piesă lui Snoop Dogg cu Salam. Am luat fix refrenul ăla de îl asculta Snoop Dogg și am scris varianta în engleză a acelui refren și urmează când are timp maestrul Florin Salam.

Eu cu el am făcut deja vreo 5 piese, dintre care am lansat vreo patru pe internet, vreo trei au avut și succes, una nu a fost pe gustul nici al meu, nici al lui, dar am făcut-o că, mna, așa sunt încercările. Plănuiesc într-o zi când îl prind pe maestrul Florin Salam să îl trag la studio și după să bat la ușă la Snoop Dogg.

Și dacă lui Snoop Dogg nu o să îi placă de noi așa cum suntem, costă doar 100.000 de euro să faci un featuring cu el. Plătești suta de mii, el vine și îți cântă piesa. Deci, se poate face treaba asta. La banii mei nu, dar la banii maestrului Florin Salam poate, acum trebuie să îl conving și pe el să mă ajute să fiu compozitor internațional”, a mărturisit Whats Up, la WOWnews.

„Mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul”. Țara din Europa care a șocat-o pe soția lui Angel Di Maria, a fost un veritabil coșmar

      

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Întrebat de Prime Video despre decizia sa de a-l scoate pe Kylian Mbappé în minutul 64 al meciului câştigat cu 2-0 în faţa fomaţiei...

Muzica

Florin Salam, celebrul interpret de manele, se confruntă din nou cu acuzații de înșelăciune. Recent, un bărbat din Satu Mare a ieșit în spațiul...

Sport

Federaţia turcă de fotbal a anunţat, luni, că trei jucători de la Fenerbahçe au fost convocaţi pentru a se prezenta în faţa Comisiei de...

Sport

Noul antrenor al echipei Poli Iaşi Tony Da Silva a declarat că vrea ca echipa să fie ”un pitbull fără minge şi să fie...