Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Imagini șocante cu Florin Salam, la scurt timp după ce a fost umilit la Craiova: „Ieși afară!”

florin salam 1


La scurt timp după ce în spațiul public s-au răspândit imaginile cu Florin Salam care nu a reușit să cânte la o nuntă care a avut loc în Craiova, manelistul a fost umilit din nou. „Regele” a fost dat afară cu forța de la un eveniment.

Florin Salam a fost dat afară cu forța de la nuntă. Ce a pățit manelistul

Problemele se țin scai de Florin Salam. Recent, manelistul a fost ridicat de mascați, numele lui fiind implicat într-un dosar de proxenetism. Ulterior, „Regele” a fost umilit la o nuntă care a avut loc la Craiova.  Aflat într-o stare avansată de…confuzie, cântărețul nu a reușit să scoată nici măcar un cuvânt la microfon.

Un eveniment similar a avut loc la un alt eveniment. De data aceasta, însă, Florin Salam nu a fost lăsat să-și termine prestația. În imaginile filmate de un martor, vedeta apare împreună cu alți bărbați care, cel mai probabil, așteaptă să dea dedicații, având banii în mână.

În timp ce se pregătea să cânte, cineva din exterior se apropie de el și îl anunță că programul său s-a încheiat și urmează ca altcineva sa cânte. În consecință, manelistul a anunțat că va termina totul în „cinci minuțele”, pentru a termina dedicația pentru care a fost plătit deja.

Bărbatul a continuat să-i spună că este necesar să strângă echipamentul și să plece, dar Florin Salam a preferat să-și vadă de ale sale și le-a spus celor din trupa  lui „să dea drumul la ritm”.

„Regele”, întrerupt brutal. Un bărbat i-a smuls microfonul din mână

În timp ce muzica răsuna din boxe, un alt bărbat, deloc dornic de negocieri, și-a făcut apariția în cadru. Acesta l-a luat pe sus aproape la propriu pe Florin Salam. Manelistului i-a fost smuls microfonul din mână.

„Stop! Stop! Acum ieși cu mine afara! Gata”, i-a strigat bărbatul lui Florin Salam, în timp ce l-a împins spre ieșire. Manelistul s-a conformat, muzica s-a oprit, iar mulțimea a rămas complet nemulțumită de ceea ce se petrecea.

 

Explicația oferită de Florin Salam cu privire la nunta din Craiova

Cu privire la evenimentul din Craiova, Florin Salam a oferit o explicație uluitoare. Manelistul a susținut că cineva i-a pus în pahar o substanță puternică, un stupefiant, care l-a făcut să nu-și poate face meseria așa cum obișnuiește de ani de zile.

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte.(…) Am plecat bine de acolo, dar la sfârșit am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine că n-am mai băut. Nu știți că am băut?

La orice nuntă beau acolo să fac atmosferă, asta e viața noastră. Nu știu ce s-a întâmplat că mi s-a blocat creierul.(…) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine”, a transmis manelistul pe pagina sa de Facebook, conform wowbiz.ro. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Film

O mașină a intrat într-un food truck, în București, și a produs un incident deloc plăcut pentru cei prezenți. Ca urmare a impactului, o...

Sport

Naţionala de handbal masculin a României a avut peripeţii în drumul spre Insulele Feroe, unde va juca miercuri seară în calificările la CE2024. Tricolorii...

Sport

Abdel Bouhazama, antrenorul lui Angers, şi-a dat demisia marţi după remarcile nepotrivite făcute în faţa jucătorilor fostei sale echipe. Tehnicianul Abdel Bouhazama şi-a condus...

Afaceri

In data de 28 iulie 2021, o tragedie a avut loc la Manastirea Podu Cosnei din Suceava, Romania. Un incendiu puternic a izbucnit si...