Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam, anunț îngrijorător! A părăsit România din cauza problemelor de sănătate | VIDEO. Returnează banii pe toate cântările

florin salam probleme sanatate lxtp67uy scaled


Florin Salam anunță că se confruntă cu probleme de sănătate motiv pentru care a plecat din țară. Manelistul a făcut anunțul îngrijorător în seara zilei de 7 august 2023. Ce spune despre cariera sa muzicală.


Autor: Redacție a1.ro
Publicat: Marti, 08 August 2023, 09:43
| Actualizat: Marti, 08 August 2023, 10:30

sanatate-lxtp67uy.jpg?w=360&h=200&c=1" layout="responsive" width="360" height="200" alt="Florin Salam, anunț îngrijorător! A părăsit România din cauza problemelor de sănătate | VIDEO. Returnează banii pe toate cântările"/>

Galerie de imagini

Florin Salam renunță la cântări și returnează banii: “Sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă zic țara, sunt plecat pentru sănătate”. Anunțul făcut | VIDEO.

Facebook/lorin Salam

În mediul online a început să circule un videoclip cu Florin Salam, vizibil afectat, care anunță că a luat o pauză de la orice activitate. Cunoscutul cântăreț de manele, supranumit „Regele”, a anunțat că a părăsit România și este plecat în străinătate pentru a-și rezolva problemele de ordin medical.

Ce a intrigat însă publicul este faptul că manelistul nu a spus țara în care se află și a subliniat că „nu poate spune”: „Sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă zic țara unde sunt, decât că sunt plecat pentru sănătate”, a menționat le încă de la debutul anunțului.

Pe aceeași temă


Răzvan și Ema, viața după Finala Insula Iubirii | Sezonul 7 ▶ Interviul exclusiv e disponibil acum în AntenaPLAY

Florin Salam anunță că are probleme de sănătate și oprește toate cântările programate: „Am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză”

Apariția lui Florin Salam este una care a îngrijorat publicul. Încă de la debutul videoclipului se pot observa grimase care trădează starea de rău a cântărețului de manele. Acesta a ținut să facă anunțul atât pentru fanii muzicii sale, cât și pentru cei la care a programat cântări și a încasat banii. Manelistul a ținut să menționeze că a lăsat o persoană de contact și că va returna sumele: „Nu îmi face plăcere să fac acest anunț, dar aceasta este situația. Vă rog să îmi acordați înțelegere”, a spus el în descrierea clipului.

A făcut apel la înțelegere în ceea ce îl privește, a mulțumit tuturor și a urat către toată lumea „sănătate”. Mesajul a fost publicat și de către fiica sa, Betty Salam, care a transmis anunțul tatălui său pe pagina sa oficială de Instagram.

„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!”, a spus Florin Salam în mediul online.

Pe aceeași temă

Pe aceeași temă

Recomandari A1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Fostul internaţional Gabriel Tamaş şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist, el declarând, vineri, într-o conferinţă de presă că fizic ar putea să mai...

Sport

Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu vor arbitra partidele care se vor disputa, sâmbătă, în etapa a 14-a a Superligii. Brigăzile complete de arbitri şi...

Film

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI! După ce Florin Salam a ajuns pe mâinile medicilor pentru prima dată în urmă cu mai multe...

Muzica

Cum se simte acum Florin Salam, după ce a plecat în străinătate pentru a se trata. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul...