Connect with us

Hi, what are you looking for?

Turism

Unde vor românii să-și petreacă minivacanța de Paște. Detaliul care le influențează decizia

Unde vor romanii sa si petreaca minivacanta de Paste Detaliul care

Pentru vacanța de Paște românii nu vor să cheltuiască foarte mult. Potrivit unui sondaj recent, când își caută cazare, două treimi dintre ei exclud camerele care costă peste 300 de lei pe noapte.  

Verifică amplasarea hotelului sau a pensiunii, curățenia și aspectul general. Reunite, aceste criterii scurtează lista opțiunilor.

Pentru cei mai mulți dintre români, luna mai începe cu o vacanță. Vor să se bucure de ea, dar sunt mai atenți la bani decât în anii precedenți. Potrivit unui sondaj realizat de o plaformă de rezervări, majoritatea se îndreaptă spre pensiuni și hoteluri de cel mult trei stele. Priveliștea contează mai mult decât confortul.

Tânăr:Vrem să ieșim, să fim în aer liber, nu știu dacă ajungem vreodată să ne dorim facilitățile premium pe care le oferă un hotel de lux”.

dubai
Unde vor romanii sa si petreaca minivacanta de Paste Detaliul care

Ne aliniem unei tendințe globale

Turistă:Prefer să mă cazez în locuri simple și curate”.

Rezervările nu se mai fac cu multă vreme înainte, ca în alți ani. Oamenii își iau un timp de gândire ca să aleagă, iar prețul este cel mai important criteriu.

Reporter: Cât ați fi dispusă să dați?

Femeie:Pentru o noapte undeva 200 de lei”.

Aproape 70% dintre clienți ar plăti între 150 și 300 de lei pe camera dublă pe noapte. În Poiana Brașov sunt puține hoteluri care se încadrează în acest buget. Nu au centru SPA și se bizuie pe alte avantaje.

Iuliana Ionescu, reprezentantul unui hotel:Deși nu stau foarte mult în cameră, vor să își bucure ochiul cu o priveliște faină de munte. Vârful Postăvarul și pe zona cealaltă este tot o zonă de pădure”.

Pensiunile de la munte sunt pe primul loc în opțiuni. Și aici banii sunt prioritari.

Dinu Georgescu, reprezentantul unei pensiuni:Prețul contează. După preț e curățenia”.

10% dintre clienți preferă apartamentele care sunt mai ieftine și îți oferă intimitate și posibilitatea de a-ți găti singur.

Carmen Bădilă, proprietar apartamente: „Preferăm să fie ocupate decât să stea goale în weekend-ul prelungit cu Paștele”.

Doar o cincime dintre cei care merg în vacanța de Paște se gândesc să petreacă zilele libere pe litoral – este o schimbare de preferințe, spun autorii sondajului.

sport">

Articol recomandat de sport.ro

Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Turism

Una dintre cele mai mari companii de rezervări online din turism trebuie să se alinieze unor noi reguli europene. Alături de Alphabet, Amazon, Apple,...

Turism

Pe malul Coastei de Azur, la jumătatea distanței dintre orașul Nisa și granița cu Italia, se află a doua cea mai mică țară din...

Turism

Casa din Băilești, județul Dolj, a regretatului actor Amza Pellea, renovată și deschisă recent publicului, atrage turiști din toată țara. A fost inaugurată în...

Turism

Munții României sunt lăudați de jurnaliștii CNN, care au întocmit o listă de recomandări pentru pasionații de trasee montane. Astfel, printre celebrele lanțuri muntoase...

Turism

A fost o zi de vară cu adevărat pe litoral, cu o briză plăcută. Dintre cei care au mers la plajă au fost destui...

Articole recomandate