Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Cu ce se ocupă ginerele lui Florin Salam. Cătălin Vișănescu participă, alături de Betty Salam, la Asia Express 2024

cu ce se ocupa ginerele lui Florin Salam


Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty Salam, se consideră o persoană discretă, acesta urmând să apară alături de partenera sa la Asia Express 2024 – Pe Drumul Zeilor. Mulți fani ai lui Betty Salam se întreabă cu ce se ocupă ginerele lui Florin Salam, Cătălin Vișănescu.

Cu ce se ocupă ginerele lui Florin Salam

Cătălin Vișănescu a intrat în atenția publicului după ce s-a cuplat cu Betty Salam, fiica celebrului Florin Salam. Soția lui a fost în lumina reflectoarelor încă de când s-a născut, iar odată cu asocierea cu tânăra cântăreață a devenit și el din ce în ce mai cunoscut.

Soțul lui Betty Salam are 34 de ani și s-au cunoscut pe vremea când Betty era adolescentă. La 14 ani, ea a mărturisit că a trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care a fost sprijinită doar de o prietenă. La acea vreme, vedeta își dorea să cunoască un băiat de care să se îndrăgostească, iar datorită prietenei sale l-a întâlnit pe Cătălin Vișănescu.

Cei doi s-au îndrăgostit, iar în 2018, imediat după ce Betty a devenit majoră, s-au căsătorit. Tot în același an au devenit părinții unui băiețel, pe nume Mathias. Ea a mărturisit că au trecut și prin perioade dificile în relație, dar au reușit să treacă peste ele cu brio.

„Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun. Aia nu e dragoste din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine”, spunea Betty Salam despre relația ei cu Cătălin Vișănescu.

S-a zvonit că cei doi sunt la un pas de divorț

Betty Salam a spus că amândoi sunt geloși, iar soțul ei are acces la toate conturile ei de pe rețelele sociale.

„Amândoi suntem geloşi, dar înseamnă că ne iubim. Dacă văd că se uită cineva la el, apar eu imediat în spate! Nu îi mai controlez telefonul de mult timp. Prefer să trăiesc fericită până la adânci bătrâneţi! El, însă, are Whatsapp-ul meu, Instagram-ul meu pe telefonului lui! Are tot! Nu ne ferim! Eu primesc mesaje zi de zi și nu poate să se supere pe orice om care îmi scrie. Mai sunt derbedei care îmi scriu, dar nu îi bagă nimeni în seamă!”, a mai spus Betty.

La un moment dat, s-a zvonit că cei doi sunt la un pas de divorț, dar au negat această informație. Chiar dacă au devenit părinți de tineri, ei consideră că au făcut alegerea potrivită și de fiecare dată încearcă să petreacă timp și doar în doi.

„Comunicarea e cheia, din punctul meu de vedere”, mărturisea Cătălin Vișănescu.

Soțul lui Betty Salam cochetează și el cu muzica, fiind toboșar, dar a intrat și în lumea afacerilor imobiliare. Cea mai mare pasiune a sa este fotbalul.

Betty și Cătălin Vișănescu au acceptat provocarea Asia Express 2024 – Drumul Zeilor și sunt gata să plece în aventura vieții lor. Artista a mărturisit că abia așteaptă să împărtășească totul cu fanii ei.

„Eu și soțul meu participăm în emisiunea @americaexpressromania. Este o adevărată aventură și abia așteptăm să împărtășim experiența noastră cu voi. Urmăriți-ne în drumul nostru plin de emoții și surprize!”, a scris cântăreața pe pagina de Instagram.

Fanii emisiunii Asia Express 2024 – Drumul Zeilor vor acum să știe cu ce se ocupă ginerele lui Florin Salam, Cătălin Vișănescu.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Fără Jürgen Klopp, care va pleca de la Liverpool la sfârşitul sezonului, „voi dormi mai bine”, a glumit, vineri, antrenorul echipei Manchester City, Pep...

Muzica

Costel Corduneanu a murit în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, într-o clinică din Târgu Mureș. Presa locală menționează că,...

Sport

Echipa Ferrari l-a adăugat sâmbătă pe Oliver Bearman pe lista de piloţi de rezervă. Britanicul în vârstă de 18 ani, care concurează în Formula...

Sport

Anunţul şocant al lui Jurgen Klopp că acesta este ultimul său sezon ca antrenor la Liverpool a fost greu de acceptat pentru jucători, dar...