Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț „rup în Ardeal” pe sume uriașe. „Nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București”

vladuta lupau si georgiana lobont


Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț cântă la majoritatea evenimentelor din Ardeal, iar fanii sunt nevoiți să scoată din buzunare sume considerabile. Un organizator de evenimente a dezvăluit, pentru playtech.ro, ce prețuri cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț pentru a cânta la evenimente.

”Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București, cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri, în acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili, organizează mai multe petreceri, sunt și mai culți, din punct de muzical, în școli se pune mare preț pe muzică.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț „rup în Ardeal” pe sume uriașe. „Nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București” 1

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo, iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract.

Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute. Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat”.

Elena Merișoreanu a vorbit despre popularitatea celor două cântărețe, afirmând că în multe cazuri mirii își mută nunta în funcție de programul pe care îl au artistele: „La modă sunt acum Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău. Ele rup, acolo, în Ardeal, au toate evenimentele. Mirii își fixează nunțile după cum au ele liber. Asta e schimbarea, Georgiana și Vlăduța cântă folclor autentic și poartă cu mare sfințenie costumul popular”, a spus artista.

Florin Salam și Andra au cele mai mari prețuri la nuntă

Florin Salam percepe o taxă între 5.000 și 10.000 de euro pentru un eveniment privat, sumă care oricum poate crește datorită dedicațiilor din timpul programului. Andra este una dintre cele mai iubite și apreciate voci feminine din țara noastră, iar vedeta cere 12.000 de euro pentru un eveniment privat, potrivit Spynews.

Pentru un buget de peste 5.000 de euro, la evenimentul tău poți invita artiști ca Paul Surugiu Fuego, 3 Sud Est, Andreea Bănică Band, Feli, Viorica și Ioniță de la Clejani, Mahala Rai Banda, VUNK, Iris, Grasu XXL, Connect-R Band, Ionuț& Doinița Dolănescu, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu, Provincialii.

De la 10.000 de euro în sus ar putea cânta la nunta ta Horia Brenciu Orchestra (10.000-15000 euro), Andra& band (12.000 euro), Holograf (15.000), Carla’s Dreams și Delia (de la 15.000 euro), Ștefan Bănică Jr. (15.000 euro), Loredana (15.000 euro), Smiley (15.000 euro).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Echipa olandeză PSV Eindhoven a bifat duminică, în deplasare, a 14-a victorie consecutivă din acest sezon, după 2-1 cu formaţia Feyenoord Rotterdam. Echipa antrenată...

Muzica

Betty Salam și Andrei Ursu s-ar număra printre concurenții noului sezon „Asia Express” Filmările noului sezon „Asia Express” vor începe în aproximativ două săptămâni,...

Sport

Echipa spaniolă Alaves, echipa lui Ianis Hagi, a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Mallorca, în etapa a 15-a din...

Sport

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii. Gazdele au...