Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

VIDEO Zelenski anunță că 106 soldaţi de la Bahmut au fost redaţi Ucrainei. „Toţi cei de pe linia frontului ar trebui să ţină minte acest lucru”

image 2023 05 26 26290592 0 volodimir zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat recent că 106 soldați ucraineni de la Bahmut au fost redați patriei lor. Acești bărbați au fost capturați de separatiștii din estul Ucrainei și ținuți prizonieri timp de mai mulți ani.

Redarea acestor soldați este o veste bună pentru întreaga țară. În timpul războiului din estul Ucrainei, mii de soldați au fost capturați și au suferit în mâinile separatiștilor. Pentru mulți dintre acești oameni, viața lor a fost distrusă, iar familiile lor au trebuit să trăiască fără ei timp de mult timp.

Însă, odată cu această eliberare, speranța reapare în rândul celor care încă așteaptă să-și vadă soldații și membrii familiei revenind acasă. Președintele Volodimir Zelenski a subliniat importanța acestui eveniment, spunând că „toți cei de pe linia frontului ar trebui să țină minte acest lucru”.

În conferința de presă, Zelenski a mulțumit celor implicați în această operațiune de salvare, inclusiv partenerilor internaționali ai Ucrainei și serviciilor secrete ucrainene. De asemenea, el a promis că guvernul va continua să lucreze pentru a-i aduce acasă pe toți cei care au fost capturați în timpul conflictului din est.

Această eliberare este o dovadă a faptului că lucrurile încep să se îmbunătățească în Ucraina. Deși războiul a fost devastator pentru țară, guvernul și poporul ucrainean continuă să lupte și să lucreze pentru a-și reconstrui viața și țara. Această eliberare de soldați este doar unul dintre multele pași înspre această direcție.

Așadar, este important ca toți ucrainenii să țină această eliberare în minte și să continue să lucreze pentru a aduce pacea și prosperitatea în țară. Acum, mai mult ca niciodată, este important să arătăm solidaritate și să susținem oamenii noștri care au luptat și suferit în timpul războiului din estul Ucrainei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Internaţionalul român Mario Camora, jucătorul echipei CFR Cluj, a explicat momentele de după meciul CFR Cluj-Farul, când Andrei Burcă a primit cartonaşul roşu şi...

Sport

Costin Curelea, antrenor secund la CFR Cluj, crede că presiunea şi-a spus cuvântul în meciurile lui CFR şi Craiova. „Am intrat cu 1-1 la...

Sport

Antrenorul echipei Napoli, Luciano Spalletti, a cerut un „an sabatic”, a declarat, duminică seară, patronul campioanei Italiei, Aurelio De Laurentiis, într-o emisiune televizată, confirmând...

Sport

Steven Berghuis, de la Ajax, şi-a cerut scuze după ce o înregistrare video îl arată pe mijlocaş care pare să lovească un fan în...