Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

​VIDEO O americancă care l-a acuzat pe Joe Biden de agresiune sexuală solicită cetăţenia rusă

image 2023 03 13 26137865 0 joe biden

Recent, o femeie americană a stârnit un val de controverse prin acuzația că a fost agresată sexual de către Joe Biden, fostul vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii și actual candidat pentru postul de președinte al acestei țări. Acuzațiile au fost atât de grave încât au primit o atenție deosebită din partea mass-media internațională.

De curând, aceeași femeie a șocat opinia publică printr-o decizie surprinzătoare – a solicitat cetățenie rusă. Această acțiune neașteptată a stârnit multe discuții și controverse.

Femeia în cauză, Tara Reade, a pretins că încă din anul 1993 a fost agresată sexual de către Joe Biden, atunci când era senatorul de stat din statul Delaware. Ea a povestit că Biden a atins-o la un eveniment oficial în biroul său și i-a murmurat niște cuvinte jignitoare la ureche.

În ciuda faptului că Reade a făcut această acuzație acum câteva luni, ea a primit mult mai multă atenție în perioada alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii, unde Joe Biden a concurat împotriva fostului președinte Donald Trump.

În timpul campaniei electorale, Tara Reade a acuzat în mod repetat că Joe Biden nu ar trebui să ocupe poziția de președinte. De asemenea, ea a criticat mass-media pentru că nu a acoperit această poveste în profunzime și pentru că nu a luat-o în serios.

Cu toate acestea, recent, Reade a decis să solicite cetățenia rusă, o acțiune despre care ea susține că este un pas necesar pentru a-și proteja viața și libertatea. Ea a afirmat că a primit amenințări pentru că a spus adevărul despre Joe Biden și că, prin urmare, a căutat protecție în Rusia.

Decizia sa de a solicita cetățenia rusă a stârnit multe critici, iar unii au sugerat că acțiunea ei este interesată politic și este o tentativă de a da o lovitură morală candidatului Democrat la președinția SUA.

În concluzie, acuzațiile lui Tara Reade împotriva lui Joe Biden au fost un subiect de controversă în perioada alegerilor prezidențiale din Statele Unite. Decizia sa de a solicita cetățenia rusă a stârnit noi controverse și a adus subiectul în prim-planul discuțiilor politice. Cu toate acestea, poate fi dificil să se ajungă la o concluzie clară în această chestiune, și trebuie să fie lăsată justiției să se ocupe de ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Le Parisien, care citează o sursă judiciară, susţine că raportul medico-legal prezentat joi parchetului din Mendoza menţionează „aproximativ cincisprezece leziuni” pe corpul femeii în...

Sport

În cel de-al 11-lea său meci de box, youtuberul american Jake Paul l-a învins sâmbătă, la Tampa, Florida, prin KO în repriza a 6-a,...

Sport

Jandarmeria Bucureşti a anunţat că a amendat cu 3.000 de lei un spectator de la Tribuna a II-a, care în timpul meciului dintre Rapid...

Sport

Jucătorul spaniol de tenus Carlos Alcaraz va participa la Jocurile Olimpice de la Paris cu un Turn Eiffel gravat pe piele. Pentru a sărbători...