Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

VIDEO Florin Salam a cântat la Milano la concertul organizat de Mircea Nebunu, dat în urmărire


Florin Salam a cântat la Milano la concertul organizat de Mircea Nebunu, interlop dat în urmărire generală pentru executarea unei pedepse cu închisoarea. 

Prezența lui Salam a fost pusă în pericol de audierea manelistului ca martor în dosarul de proxenetism în care sunt implicați Sile Broscoi și clanurile Ștoacă și Macula.

Conform anchetatorilor, manelistul ar fi apelat la serviciile acestora.

Florin Salam, Leo De Vis și Mary Talent au cântat la Milano pentru Mircea Nebunu

Florin Salam a cântat anul trecut și la tăierea moțului copilului lui Mircea Nebunu, alături de alți maneliști cunoscuți, dar și la alte petreceri organizate de interlop.

Citește și: VIDEO Interlopul Petre Geamănu, care a aruncat doi nepalezi la câini, a petrecut în fața arestului

De această dată, Mircea Nebunu a promovat intens concertul lui Salam care a avut loc seara trecută, la My Lo, un local din Milano unde șeful clanului Sportivilor organizează foarte des petreceri cu maneliști. Intrarea a fost 90 de euro pentru femei și 100 de euro pentru bărbați.

Pe lângă Florin Salam au mai cântat și maneliștii Leo De Vis și Mary Talent.

Citește și: Florin Salam, săltat alături de Sile Broscoi în timpul unor percheziții la cămătari și proxeneți

Proxeneții Sile Broscoi, Ştoacă şi Macula ridică un complex rezidențial

Proxeneții Sile Broscoi, Ştoacă şi Macula, ridică un complex rezidențial cu banii câștigați de pe urma tinerelor pe care le păcăleau prin metoda loverboy, apoi le exploatau în Cipru, Suedia, Olanda şi Belgia, dar și în București.

Victime au fost inclusiv două minore de 16 și 17 ani.

Odată cu Sile Broscoi a fost reținut și Florin Salam, însă acesta ar fi fost audiat în calitate de martor, pentru că manelistul ar fi fost doar client al interlopilor respectivi.

În București, fetele racolate erau puse să se dea drept cliente la localurile din Centrul Vechi unde erau racolați clienți și duși într-un hotel din apropierea Cimitirului Progresul din Capitală. În dosar sunt audiate și două recepționere alea cestui hotel.  

Procurorii DIICOT cred că, din banii obţinuţi din prostituţie, liderii grupării ar fi ridicat un complex rezidenţial. Acum este verificată şi provenienţa banilor pentru aceste imobile. 

Liderii grupării de proxeneți, doi bărbaţi şi o femeie, sunt în continuare căutaţi de oamenii legii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Formaţia FCSB, campioana din sezonuul trecut, a început noua ediţie a Superligii cu o remiză, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 cu Universitatea Cluj....

Sport

Ministrul francez al sporturilor, Amelie Oudea-Castera, a înotat, sâmbătă, în Sena, într-un moment publicitar prin care autorităţile franceze speră să demonstreze că râul din...

Sport

FC Hermannstadt şi clubul spaniol Real Oviedo au ajuns la un acord cu privire la transferul definitiv al atacantului Daniel Paraschiv. El a semnat...

Muzica

Se zvonește că fata lui Florin Salam și-ar fi părăsit soțul și s-ar afla deja într-o relație de câteva luni cu un alt manelist....