Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

VIDEO Elton John a susținut ultimul concert – Goodbye Yellow Brick Road. S-a retras, are 76 de ani


„Să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi, iar voi aţi fost absolut magnifici”, a spus el în faţa unui public numeros.

Starul în vârstă de 76 de ani s-a urcat la pian puţin după ora 20:00 (18:00 GMT), în aplauzele publicului, deschizându-şi spectacolul de adio cu una dintre cele mai populare melodii ale sale, „Bennie and the Jets”.

El a continuat apoi să interpreteze „Philadelphia Freedom” şi „I Guess That’s Why They Call It the Blues” în faţa unui public captivat, purtând ochelari strălucitori albaştri şi roşii, relatează News.ro.

Citește și: VIDEO Scandal în lumea manelelor, între Florin Salam și Dan Bursuc. „Te-ai făcut obraznic rău”

Elton John a susținut ultimul concert

Timp de mai bine de două ore, melodiile s-au succedat, intercalate de momente în care artistul le-a mulţumit fanilor săi, precum şi muzicienilor şi echipei sale, dintre care unii sunt alături de el de peste 40 de ani.

„Vreau să le aduc un omagiu acestor muzicieni”, a spus el. „Sunt cu adevărat incredibili (…) şi sunt cei mai buni”.

La scurt timp după „Border Song”, dedicată lui Aretha Franklin, „I’m still standing” a făcut ca aproximativ 30.000 de fani prezenţi la Tele2 Arena să se ridice în picioare.

Înainte de bis, Elton John a difuzat un mesaj din partea trupei Coldplay, care cânta de asemenea în acea seară în ţara scandinavă, la Göteborg, în care cântăreţul Chris Martin i-a mulţumit pentru cariera sa şi pentru angajamentele sale.

Citește și: Povestea lui Sergiu Celibidache, geniul care a mâncat buruieni din cauza sărăciei. A uimit lumea

Cu acest ultim turneu, „un capitol important din istoria rock’n’roll-ului se încheie”, a scris cotidianul Expressen.

Sâmbătă a fost a doua seară consecutivă în care stadionul a găzduit o sală plină pentru starul britanic pentru ultima etapă a acestui ultim turneu, care a început în urmă cu cinci ani şi a fost întrerupt de Covid-19 şi de o operaţie la şold în 2021.

Cu „Farewell Yellow Brick Road”, Elton John a susţinut 330 de concerte înainte de Stockholm, străbătând Europa, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada şi Marea Britanie.

În total, artistul în vârstă de 76 de ani a cântat în faţa a 6,25 milioane de fani în acest turneu.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Răzvan Marin a declarat, miercuri, că el şi colegii săi din naţionala României îşi doresc să ajungă la Euro 2024 cât mai departe şi...

Sport

Echipa naţională a Ucrainei a învins marţi, în deplasare, scor 4-0, naţionala Moldovei, într-un meci amical disputat la Chişinău. Ucrainenii au deschis scorul încă...

Sport

Pugilistul britanic Tyson Fury a fost filmat în stare de ebrietate într-un bar din Morecambe, în nord-vestul Angliei, la câteva săptămâni după ce a...

Sport

Arbitrul Istvan Kovacs a fost prezent în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia şi le-a explicat tricolorilor şi staff-ului tehnic cele mai noi modificări din...