Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

VIDEO 28 de soldați ruși împreună cu ofițerii lor s-au predat ucrainenilor / Își acuză comandamentul: „Ne-au trimis la moarte sigură”

image 2022 12 27 25988235 0 soldati ucraineni tragind obuzier francez cesar apropiere avdiivka donetk

În data de 22 iunie, doi soldați din cadrul armatei ruse au adus vești proaste: ei afirmă că o unitate întreagă de 28 de soldați, însoțiți de ofițerii lor, s-au predat în fața trupelor ucrainene. Acești soldați ruși au rămas captivi pentru o perioadă de timp, însă au fost ulterior eliberați.

Potrivit declarațiilor lor, mulți dintre soldați și-au pierdut viața în timpul operațiunii, iar motivul acestui fapt este comandamentul care i-a trimis într-o misiune care era sortită să eșueze, fiind cunoscută dinainte. Din acest motiv, cei 28 de soldați ruși ar fi fost trimiși la moartea sigură.

Această situație din Ucraina este tot mai îngrijorătoare, iar relația dintre cele două țări este din ce în ce mai complicată. Acest conflict a adus deja mulți oameni în suferință și a afectat destinele multor familii.

Deși autoritățile ruse și ucrainene nu par să aibă o soluție rapidă și eficientă pentru a gestiona această situație, este necesar să se găsească o soluție pașnică. Este important să se evite escaladarea violențelor și să se găsească o cale de dialog între cele două părți.

Mai mult decât atât, este important să se pună capăt violenței din zona conflictului din Ucraina și să se acționeze pentru restabilirea păcii și a securității în această regiune.

În mod evident, nu este nicio veste bună că soldați și ofițeri ruși se predau în fața trupelor ucrainene. Este important ca autoritățile să ia măsuri pentru a evita astfel de incidente și a-și concentra eforturile pe menținerea păcii și a securității în zonă.

Sperăm că această situație va fi rezolvată în curând, iar violența va fi înlocuită de dialog și de soluții pașnice pentru acest conflict.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Cupa Mondială feminină din 2023 a avut premii record, dar multe dintre jucătoarele participante la turneu nu au încă o remuneraţie adecvată, iar una...

Sport

Echipa de volei masculin Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti s-au calificat, miercuri, în optimile de finală ale Challenge Cup, după disputetele din returul 16-ilor,...

Sport

Formaţiile Arsenal Londra şi PSV Eindhoven s-au calificat, miercuri, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Arsenal a învins Lens cu scorul de 6-0....

Sport

Tom Foley, arbitrul video al finalei Cupei Mondiale de rugby dintre Africa de Sud şi Noua Zeelandă, scor 12-11, a mărturisit că a primit...