Connect with us

Hi, what are you looking for?

Film

„Urzeala Tronurilor” ce a mai mare lupta vine in curand

7959

Pentru fanii infocati, fiecare episod din „Game Thrones”. Creatorii filmului au spus ca aproape intregul episod va fi dedicat unei batalii epice. Batalia de la Winterfell este cu un climatic pe care intreaga serie HBO a indicat-o inca din sezonul 1 in 2011.

Este cea mai lunga secventa de lupta pusa vreodata intr-un film

Primele doua episoade din acest sezon au fost sub o ora, cu varsare de sange minima. Aceasta este in jur de 80 de minute unde vor aparea toate presonajele importante. Producatorii „Game of Thrones” considera ca este cea mai lunga secventa de lupta consecutiva dedicata filmului.
Directorul Miguel Sapochnik a spus ca a incercat si nu a reusit sa gaseasca o scena de lupta mai lunga intr-un film. Cea mai apropiata a fost una de 40 de minute a lui Helm’s Deep in 2002, „Stapanaul Inelelor: Cele doua turnuri”, care a fost de mult timp un standard de aur pentru bataliile cinematice epice.
Alegerea regizorului Sapochnik a sporit asteptarile. A filmat „Hardhome” si „Battle of the Bastards” – cu siguranta cele mai intense si apreciate secvente de actiune de pana acum.

Episodul a necesitat 11 saptamani in Irlanda de Nord, unde se filmeaza o mare parte din serial.
„Ceea ce am cerut echipei de productie si a a staffului de a face acest an cu adevarat nu a fost facut niciodata in televiziune sau intr-un film„, a declarat producatorul co-executiv Bryan Cogman. „Aceasta confruntare finala intre Armata Mortilor si Armata vietatilor este complet fara precedent si neobosita si un amestec de genuri chiar si in lupta. Exista secvente construite in secvente care sunt construite in alte secvente”, a adaugat el.
„A fost obositor, dar cred ca va arunca toata lumea departe”.

Unele personaje vor muri

Daca nu ai fost intr-adevar atasat de micul Ned Umber, nimeni nu a murit pana acum in acest sezon final.

E pe cale sa se schimbe

Cateva duzini de personaje cheie sunt in pericol la Winterfell si se pare foarte putin probabil ca toti o sa supravietuiasca. Deci cine este cel mai periculos?

Speculatiile s-au axat pe personaje ale caror arcuri de poveste au ajuns intr-un fel de inchidere, facandu-le sa fie consumabile.
Brienne a fost investita de Jamie, ceea ce aduce admiratia lor complexa reciproca la un scop natural. N-ar socat pe nimeni sa o vada ca sa moara cu glorie pe campul de lupta.
Ser Jorah a supravietuit numeroaselor batalii, a fost vindecat de tonuri de gri si poarta acum o sabie de otel valyrian. Nu mai e mult de facut pentru el.
El si-a jurat viata pentru a o proteja pe Daenerys, deci un sacrificiu eroic ar parea potrivit.
Beric a fost deja ucis de 6 ori si readus la viata de Thoros. Thoros este acum mort deci la revedere Beric.
Gray Worm tocmai a promis sa-si ia dragostea Missandei pe insula Naath pentru a face plaja dupa ce razboiul se va termina.
Varys se arata si el pe acolo. Exista un surplus de consilieri la Winterfell, iar scriitorii show-ului nu par sa stie ce sa faca cu el.
Gendry a facut arme pentru toata lumea si a ajutat-o pe Arya sa isi piarda virginitatea.
Theon si-a oferit voluntar serviciile de paznic pentru Bran, care va fi momeala umana pentru Regele Noptii.
Apoi e Sansa, Tyrion, Gilly, etc. care se presupune ca se vor refugia in cripta de sub Winterfell. Toata lumea continua sa spuna cat de sigur va fi acolo.

Voteaza articolul
[Total voturi: 1 Scor general: 4]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Film

Dintre toate planetele una singura are un invelis viu, numit… “noroi”.

Film

Ora a 11-a” este un documentar realizat de Leonardo DiCaprio, care trage un nou semnal de alarma cu privire la distrugerea mediului. Se poate...

Film

“No Impact Man” este un experiment extrem in care o familie incearca sa traiasca timp de un an cu un impact minim asupra mediului....

Film

Pentru fanii infocati, fiecare episod din „Game Thrones”. Creatorii filmului au spus ca aproape intregul episod va fi dedicat unei batalii epice. Batalia de...

Film

Rezultatul a peste trei ani de călătorii și interviuri, Before the Flood este un documentar al celor de la National Geographic pe care îl...

Articole recomandate

Lifestyle

Regizorul filmului ‘American Sniper’ va regiza un film bazata pe cartea lui Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone si Jeffery E. Stern, (Trenul de...

Film

Rezultatul a peste trei ani de călătorii și interviuri, Before the Flood este un documentar al celor de la National Geographic pe care îl...

Lifestyle

Filmul de dragoste Liceenii Rock’n Roll este unul dintre cele patru filme din seria „Liceenii”. Realizat de Nicolae Corjos in 1990, reia actiunea filmului...