Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Un elev de 7 ani a intrat cu o armă airsoft în școală, în Constanța

MSZoYXNoPTY3YWU4YjQ3ZWZiOWY5NDlkOGVmZmRiMzg3ZWUwYTM3.thumb

În data de 29 octombrie 2021, un elev de 7 ani a intrat cu o armă airsoft în școala din Constanța, ceea ce a ridicat mari semne de alarmă în rândul elevilor și personalului didactic.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, micuțul elev a accesat arma de jucărie la domiciliu, înainte de a pleca spre școală. După ce a ajuns acolo, băiatul s-a lăudat colegilor săi cu arma airsoft, susținând că ar fi o armă reală.

Încălcarea regulamentelor școlare, care interzic aducerea armelor de orice fel în incinta unității de învățământ, a fost imediat semnalată către conducerea școlii și către autoritățile locale.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, care s-au asigurat că arma este una neletală și au demarat o anchetă pentru a stabili toate împrejurimile în care s-a petrecut incidentul și pentru a indentifica eventualele vinovății.

Este de menționat că, din fericire, incidentul nu s-a soldat cu răniți sau accidente, iar elevul care a adus arma airsoft la școală va fi sancționat conform regulamentului școlar în vigoare.

Toți elevii și personalul didactic au primit un avertisment din partea conducerii școlii și a autorităților locale cu privire la interzicerea aducerii armelor de orice fel în spațiul școlar. Orice încălcare a acestor reguli va fi sancționată sever, conform legii.

În concluzie, aducerea armelor în școală, chiar și sub forma unei jucării sau a unei arme neletale, reprezintă un act de mare inconștiență și poate pune în pericol viața elevilor și a personalului didactic. Este important să asigurăm un mediu sigur și siguranța copiilor noștri este o prioritate absolută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Brigada din România care o va avea la centru pe Iuliana Demetrescu va conduce partida Cehia – Danemarca, din grupa A2, în calificările pentru...

Sport

Oraşul Riad va găzdui următoarele trei ediţii ale Turneului Campioanelor, în perioada 2024-2026, conform unui acord între WTA şi Federaţia Saudită de Tenis. În...

Sport

Gabriela Ruse, locul 168 WTA, a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 125 de la La Bisbal D’Emporda...

Sport

Campioana U Banca Transilvania Cluj a învins foarte greu joi, în prelungiri, pe teren propriu, vicecampioana CSM Oradea, scor 77-73 (33-40, 70-70), în derby-ul...