Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Un elev de 7 ani a intrat cu o armă airsoft în școală, în Constanța

MSZoYXNoPTY3YWU4YjQ3ZWZiOWY5NDlkOGVmZmRiMzg3ZWUwYTM3.thumb

În data de 29 octombrie 2021, un elev de 7 ani a intrat cu o armă airsoft în școala din Constanța, ceea ce a ridicat mari semne de alarmă în rândul elevilor și personalului didactic.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, micuțul elev a accesat arma de jucărie la domiciliu, înainte de a pleca spre școală. După ce a ajuns acolo, băiatul s-a lăudat colegilor săi cu arma airsoft, susținând că ar fi o armă reală.

Încălcarea regulamentelor școlare, care interzic aducerea armelor de orice fel în incinta unității de învățământ, a fost imediat semnalată către conducerea școlii și către autoritățile locale.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, care s-au asigurat că arma este una neletală și au demarat o anchetă pentru a stabili toate împrejurimile în care s-a petrecut incidentul și pentru a indentifica eventualele vinovății.

Este de menționat că, din fericire, incidentul nu s-a soldat cu răniți sau accidente, iar elevul care a adus arma airsoft la școală va fi sancționat conform regulamentului școlar în vigoare.

Toți elevii și personalul didactic au primit un avertisment din partea conducerii școlii și a autorităților locale cu privire la interzicerea aducerii armelor de orice fel în spațiul școlar. Orice încălcare a acestor reguli va fi sancționată sever, conform legii.

În concluzie, aducerea armelor în școală, chiar și sub forma unei jucării sau a unei arme neletale, reprezintă un act de mare inconștiență și poate pune în pericol viața elevilor și a personalului didactic. Este important să asigurăm un mediu sigur și siguranța copiilor noștri este o prioritate absolută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Editorial

Un incident incredibil a avut loc recent în Germania, când un camion care transporta un tanc spre România a fost oprit în drum de...

Sport

Soldaţii americani au primit lecţii de Muay Thai de la un campion din Thailanda, în timpul exerciţiilor militare anuale Cobra Gold, relatează Reuters. Soldaţii...

Fără categorie

Prigojin Asmute Procuratura, o instituție de justiție din Rusia, a declanșat o anchetă asupra Ministerului Apărării condus de Serghei Șoigu, pe baza unor scrisori...

Afaceri

Începând cu data de 1 iunie 2021, polițiștii din România vor primi salarii mai mari. Această măsură a fost anunțată de guvernul român în...