Connect with us

Hi, what are you looking for?

Turism

Top destinații de vacanță pentru luna februarie. De ce să alegi această perioadă pentru a călători

Top destinatii de vacanta pentru luna februarie De ce sa.webp.webp


Februarie nu este o lună de vârf pentru turism. Cu toate acestea, să îți organizezi o vacanță pentru finalul iernii poate fi o alegere bună.  

Alegerea lunii februarie ca perioadă în care să pleci în concediu îți poate oferi o experiență mai liniștită și relaxantă în destinația aleasă. În plus, în funcție de locul în care călătorești, poți beneficia de costuri reduse la cazări, ori la bilete de avion.

Top destinații de vacanță pentru luna februarie

Insulele Lofoten, Norvegia

Insulele Lofoten, situate în Norvegia, sunt cunoscute pentru peisajele lor spectaculoase, munții impunători, fiordurile pitorești și atmosfera nordică unică. Vizitarea Insulelor Lofoten în februarie poate fi o alegere interesantă, dar este important să luați în considerare câteva aspecte. Dacă sunteți pregătit pentru temperaturi reci, atunci februarie poate fi o opțiune excelentă. Trebuie să țineți însă cont că, pe timpul zilei, veți avea parte de doar câteva ore de lumină.

De asemenea, această este considerată cea mai potrivită perioadă pentru a observa aurorele boreale în regiunea Lofoten. Dacă aveți norocul de nopți senine, veți vedea cu siguranță acest spectacol natural fascinant. Pentru o experineță autentică, puteți opta să stați cazați în una din cabanele din orașul Svolvaer.

Luxor, Egipt

Iarna în Egipt înseamnă temperaturi suportabile pe timpul zilei și seri răcoroase. Temperaturile de vară depășesc, de obicei, 40 de grade Celsius, prin urmare luna februarie este ideală pentru a vizita această destinație.

Februarie este momentul potrivit pentru a explora Valea Regilor pentru că nu veți avea parte de aglomerație și nici nu veți suporta căldura extremă din timpul verii.

Valleta, Malta

Mică, dar bogată în atracții istorice, capitala Valletta este centrul cultural al acestei țări insulare. Cu temperaturi medii zilnice în jur de 15-18 grade Celsius, Malta oferă condiții relativ blânde de iarnă. De asemenea, în februarie, în Malta, au loc o mulțime de carnavale, evenimente și parade. Dacă sunteți interesat să experimentați tradițiile locale și atmosfera festivă, aceasta ar putea fi o perioadă potrivită pentru vacanță. În cazul în care nu găsiți cazări la prețuri accesibile în orașul Valleta, puteți opta pentru unul din orașele din apropiere.

Viena, Austria

Luna februarie este ideală pentru a vizita Viena într-un city-break fără aglomerație. Cu temperaturi scăzute, dar cu prețuri accesibile la cazări și bilete de avion, Viena în februarie este o destinație ideală pentru turiștii care vor să evite aglomerația.

Pentru cei care doresc să se bucure și de un pic de divertisment, februarie marchează o perioadă în care sunt organizate de Primărie diverse evenimente la Opera de Stat sau chiar la palatul Hofburg, conform thetimes.co.uk.

Rio de Janeiro, Brazilia

Dacă sunteți în căutarea unui spectacol de care să vă amintiți toată viața, cel de la Rio de Janeiro este ideal. Fie că vă luați bilet pentru a merge la o paradă în Sambadromul, fie că participați la petrecerile de cartier organizate de localnici, să vizitați Rio de Janeiro în perioada celebrului festival va fi cu siguranță o experiență de neuitat. 

sport">

Articol recomandat de sport.ro

VIDEO Simona Halep revine! Primul meci după 656 de zile e pe PRO ARENA și VOYO

VIDEO Simona Halep revine! Primul meci după 656 de zile e pe PRO ARENA și VOYO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Turism

Atunci când zbori alături de copiii minori, te-ai aștepta ca aceștia să stea implicit lângă părinți. Dar știai că nu toate companiile fac asta?...

Turism

Graz, situat in regiunea Stiria din Austria, este un oras plin de istorie si cultura, care isi atrage vizitatorii cu arhitectura sa impresionanta, atractiile...

Turism

În munții Italiei cursurile de schi costă la fel de mult ca în Poiana Brașov ori în alte stațiuni de la noi. Diferența este...

Turism

Cei care vor să-și planifice din timp vacanța de vară profită în această perioadă de ofertele puse la dispoziție de agențiile de turism.  ...

Turism

Fie că vorbim despre destinații la mare, la munte, sau pur și simplu la o cină în oraș, cel mai important este că oamenii...

Articole recomandate