Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fashion

Teoremele si axiomele stilului masculin

reguli de baza stil masculin cozacone 750x450 1

Matematica este pentru multi o problema dar speram ca aceasta matematica sa fie pe intelesul si placul tuturor. O sinteza a celor mai importante lucruri in stilul unui barbat care sa va faca mai usoara asortarea hailenor barbatesti.

In anumite situatii o combinatie de alb cu negru arata foarte bine si ne scapa de griji. Dar albul salvator sa nu vina de la sosete. Probabil multi dintre noi purtam sosete albe si ne imaginam ca suntem „fashion” dar nu este asa, sosetele albe se poarta doar in situatia in care facem sport.
Nu stim cine a inventat aceasta „moda” dar este ingrozitoare, hainele largi sunt purtate de anumiti oameni pentru a astupa unele imperfectiuni ale corpului, dar imaginativa hainele puse la uscat si lasate in bataia vantului, cam asa sunt si cand porti haine prea largi pentru conformatia ta. In garderoba ta se afla haine largi dar care au un aspect plaut, mergi la un croitor sa le ajusteze.

O alta teorema destul de importanta este aspetul sacoului. La sacourile cu doi nasturi este suficient daca incheiem doar nasturele de sus. Recomandarea noastra este sa eviti sacourile cu mai mult de patru nasturi. Sacoul este o piesa vestimentara foarte cautata in randul barbatilor.

Destul de important in alegera unei piese vestimentare este si materialul din care este croit. Indiferent de anotimp, hainele trebuie sa „respire” o data cu tine, de aceea este indicat sa va feriti de hainele din poliester.
O greseala des intalnita este purtarea concomitenta a bretelolor si a curelei. Cele doua accesorii au fost fabricate cu scopul de a tine pantalonii si purtarea ambelor poate duce la un aspect neplacut al vestimentatiei.

Articole recomandate

Auto

Fanatik.ro is a Romanian news website that recently published an article exploring the financial success of designer Andreea Tincu, who is known for producing...

Fashion

Inca din antichitate rochia de seara a inspirat eleganta, frumusete si senzualitate. La inceput au aparut kimonourile japoneze apoi sari si dupa au inceput...

Lifestyle

Madonna Louise Ciccone este o cantareata, actrita, compozitoare si producatoare de muzica pop care a castigat de-a lungul anilor foarte multe premii Grammy dar...

Fashion

Celebra fashion editor Anna Dello Russo afirma ca cu cat esti mai deprimata cu atat porti tocuri mai inalte. Spre exemplu ea la fiecare...