Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Tatăl autorului celui de-al doilea atac armat care a îndoliat Serbia a fost și el arestat

image 2023 05 10 26258475 0 memorial pentru victimele atacului mladenovac

Tatăl autorului celui de-al doilea atac armat care a îndoliat Serbia a fost și el arestat. Acesta a fost suspectat de ajutarea fiului său să comită atacul tragic în care au murit un număr de opt oameni, inclusiv autorul.

Atacul armat a avut loc în orașul Kumanovo, la granița cu Kosovo, și a fost descris ca fiind cel mai sangvinar asalt din regiunea de separatiști albanezi din ultimii ani. Acest atac a ridicat tensiunile dintre Serbia și Kosovo, iar cazul a fost urmărit de mass-media internațională.

La scurt timp după atac, poliția a lansat o operațiune de căutare împotriva presupuselor complice ale autorului. Tatăl a fost identificat ca fiind unul dintre suspecți și a fost arestat la scurt timp după aceea. El este acum reținut în custodia poliției și este supus unei investigații riguroase.

Este de menționat faptul că autorul atacului era deja cunoscut poliției și avea antecedente penale pentru trafic de droguri și alte infracțiuni. Cu toate acestea, atacul său violent a surprins pe toată lumea, inclusiv pe autoritățile locale. Poliția a raportat că atacul a fost premeditat și că autorul avea intenția de a ucide.

Această arestare demonstrează angajamentul autorităților în lupta împotriva terorismului și a violenței în rândul cetățenilor. La fel de important, aceasta arată că nu există nicio toleranță pentru cauza teroristă și nicio scuză pentru orice acte care aduc suferință și pierdere de vieți.

Atacurile armate sunt în creștere în zonă și cer o soluție imediată și eficientă pentru a preveni astfel de evenimente tragice în viitor. Acest caz trebuie tratat cu seriozitate și trebuie să fie urmărit până la capăt. Sperăm că autoritățile locale vor face tot ce trebuie pentru a asigura securitatea și bunăstarea cetățenilor lor, precum și a întregii regiuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Film

O mașină a intrat într-un food truck, în București, și a produs un incident deloc plăcut pentru cei prezenți. Ca urmare a impactului, o...

Afaceri

In data de 28 iulie 2021, o tragedie a avut loc la Manastirea Podu Cosnei din Suceava, Romania. Un incendiu puternic a izbucnit si...

Fără categorie

China wants to conquer the sky with its C919, the first domestically designed airliner, which completed its inaugural flight in May 2017. This maiden...

Sport

Formaţia Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat în semifinalele Cupei Preşedintelui Emiratelor Arabe United, după ce a învins, marţi, pe teren propriu,...