Connect with us

Hi, what are you looking for?

Turism

Cum a reusit un tanar din Constanta sa promoveze Delta Dunarii fara nici un buget?

delta dunarii

Stefan Butu este un tanar pasionat de aventura si de fotografie. El si prietenii lui calatoreau mult prin tara,  si ajunsi in judetul Tulcea, intr-o localitate pierduta de oameni si plina de frumuseti pe care nimeni nu le promoveza, au decis sa faca un documentar din propria initiativa.

In vara anului 2014, tinerii au mers in aceasta zona si au primit sprijinul unui hotel pentru cazare. Timp de trei zile, cei trei colegi au filmat si au fotografiat Delta Dunarii. De aici s-a ajuns si la Primaria comunei Jurilovca. Aceasta, fiind impresionata de acest proiect, a dorit sa ii sprijine, oferindu-le o barca, si asa a inceput weekend-ul de filmari in Delta.

Localitatea Jurilovca din judetul Tulcea a ajuns la Targul de Turism de la Viena. Acest fapt se datoreaza tinerilor din Constanta, pasionati de aventura si de fotografie. Speram ca acest clip va ajunge si la alte targuri de turism din intreaga lume, promovand frumusetile Deltei. Asa a ajuns o mica localitate vedeta la Targul de Turism din Viena.

Felicitari tinerilor pentru acest proiect de promovare a unei localitati mai putin promovate.