Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

„Sunt oameni care vor să-mi facă rău”. Florin Salam, din nou la secția de poliție

oameni vor sa imi faca rau florin salam politie 892600


Florin Salam a ajuns la secția de poliție, din nou, de data aceasta pentru a semna măsura controlului judiciar impus în dosarul în care este acuzat de înșelăciune.

În această dimineață, cunoscutul manelist Florin Salam a ajuns la Secția de Poliție nr. 2, din București, pentru a semna  măsura controlului judiciar în dosarul în care este acuzat de înșelăciune.

Florin Salam a declarat, în fața jurnaliștilor de la fața locului, că el crede că există cineva care vrea să-i facă rău. 

 ”O să aflați totul de la domnii avocați. Sunt oameni care trebuiau să-și primească banii, de bunăvoie și au fost contra, au vrut mai mult.

Credeți-mă din suflet, sunt oameni care vor să facă o grămadă de șmecherii din astea, să îmi facă mie rău. Nu știu de ce vor să mă țină departe de scenă. Domnii avocați trebuie să-mi afle neapărat despre ce e vorba și atunci să lumă niște măsuri și să vă țin la curent. Nu este bine deloc ce se întâmplă. E cineva din branșă care face rău”, a declarat Florin Salam.
Reamintim că, pe data de 14 martie, cunoscutul manelist a fost ridicat de acasă și dus la secția de poliție.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, pe numele acestuia au fost depuse trei plângeri, după ce ar fi primit sume diferite, ca avans, de la mai multe persoane, astfel: trei mii de euro, zece mii de euro, respectiv 25.500 lei. 

Acesta ar fi avut și doi complici, persoane apropiate manelistului. 

La nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024.

Ulterior, cântărețul a fost eliberat din arest, după 24 de ore. Manelistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fără interdicția de a părăsi ţara, pe motiv că are concerte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Mikaela Shiffrin a anunţat, vineri seară, în social media, că este recunoscătoare că nu a suferit o accidentare gravă la Cortina d’Ampezzo, ea menţionând...

Sport

Conducătorul de joc sloven al echipei Dallas Mavericks, Luka Doncic, a marcat 73 de puncte în victoria, scor 148-143, în faţa formaţiei Atlanta Hawks,...

Muzica

Costel Corduneanu a murit în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, într-o clinică din Târgu Mureș. Presa locală menționează că,...

Sport

Vince McMahon, patronul emblematic al wrestlingului american în calitate de preşedinte al holdingului care supervizează atât WWE (World Wrestling Entertainment), cât şi (UFC Ultimate...