Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Știrile Antena Stars. Florin Salam, acuzat de o nouă țeapă! Cum îl apără impresarul său, după ce s-a spus că nu s-a prezentat la eveniment: ”Greșeala lui este…” / VIDEO

uhttps3A2F2Fspynews.ro2Fuploads2Fmodules2Fnews2F02F20242F32F212F3315852Fimg 29


Homepage » Monden » Emisiuni TV
»
Știrile Antena Stars. Florin Salam, acuzat de o nouă țeapă! Cum îl apără impresarul său, după ce s-a spus că nu s-a prezentat la eveniment: ”Greșeala lui este…” / VIDEO

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 21.03.2024 la 16:00
Actualizat pe 21.03.2024 la 16:00

Florin Salam a fost acuzată, din nou, că a dat țeapă! Manelistul ar fi încasat bani fără să se prezinte la un eveniment, iar organizatorii ar fi izbucnit. Iată cum îl apără impresarul său și ce s-a întâmplat, de fapt.

Florin Salam ar fi înșelat alți oameni.

Spynews.ro

  • Florin Salam ar fi primit bani pentru un eveniment la care nu a mers
  • Ce s-a întâmplat, de fapt

Acuzațiile la adresa lui Florin Salam continuă, chiar și după ce instanța a decis să îl plaseze sub control judiciar.

Au apărut noi persoane care susțin că manelistul le-ar fi luat banii, dar nu s-ar fi prezentat la evenimentul lor. În cazul tuturor acuzațiilor, Florin Salam s-a declarat complet nevinovat.

Florin Salam a fost acuzat, din nou, de înșelăciune

Impresarul lui Florin Salam a intervenit în noul scandal al manelistului, spunând cum au stat lucrurile, de fapt, și de ce este manelistul complet nevinovat.

În timp ce alte persoane au susținut că l-au plătit pe Florin Salam, impresarul său a declarat că manelistul a acceptat să filmeze videoclipuri de promovare fără să ia bani.

Cu alte cuvinte, organizatorii ar fi profitat de imaginea lui Florin Salam, pentru a atrage cât mai multe persoane la eveniment, deși Florin Salam nu ar fi trebuit să își facă apariția. El a mărturisit că Florin Salam nu își dorește să încurce pe nimeni, când vine vorba mai ales de cele mai importante evenimente.

”Nu s-au înțeles la bani. Când a ajuns în Germania, trebuia să îi dea banii și nu i-au mai dat. Știi care e greșeala lui? Greșeala lui este că face video fără să ia bani. Asta este cea mai mare greșeală a lui. Majoritatea stau pe capul lui: ”Fă-mi și mie, Florin, un video că vii la evenimentul cutare, ca să îmi vină și mie lume, să se strângă”, și Florin din milă le face. Cea mai mare greșeală a lui”, a declarat impresarul lui Florin Salam, la Știrile Antena Stars.

Cine ar vrea să îi facă rău

Florin Salam a mers la secția de poliție să semneze controlul judiciar și a făcut mai multe declarații despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în jurul său.

Manelistul crede că există oameni care își doresc să îi facă rău, astfel că ar crea toate aceste scenarii în jurul său.

”O să aflați totul de la domnii avocați. Sunt oameni care trebuiau să-și primească banii, de bunăvoie și au fost contra, au vrut mai mult. Credeți-mă din suflet, sunt oameni care vor să facă o grămadă de șmecherii din astea, să îmi facă mie rău.

Nu știu de ce vor să mă țină departe de scenă. Domnii avocați trebuie să-mi afle neapărat despre ce e vorba și atunci să lumă niște măsuri și să vă țin la curent. Nu este bine deloc ce se întâmplă. E cineva din branșă care face rău”, a declarat Florin Salam, la antena3.ro.

CITEȘTE ȘI:

  • Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul în care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sărit în apărare: ”Să ferească Dumnezeu”
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Germanul Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, iar speculaţiile privind înlocuitorul său continuă în presa internaţională, dar şi în rândul...

Muzica

Soția lui Florin Salam a fost implicată într-un accident rutier. Roxana Dobre se afla la volanul mașinii sale. Roxana Dobre a fost implicată într-un...

Sport

Formaţia Newcastle United a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, echipa West Ham, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului...

Sport

Povestea calificării tricolorilor la EURO 2024, din 17 mai în cinematografele din toată ţara, distribuită de Forum Film, propune o perspectivă unică şi autentică...