Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Știrile Antena Stars. Ce spune o persoană cu deficiență de auz despre gestul controversat al lui Florin Salam. Manelistul a râs de cei cu dizabilități: „Credeam că are cei 7 ani de acasă” / VIDEO

uhttps3A2F2Fspynews.ro2Fuploads2Fmodules2Fnews2F02F20242F32F42F3302802Fimg35


Homepage » Monden » Emisiuni TV
»
Știrile Antena Stars. Ce spune o persoană cu deficiență de auz despre gestul controversat al lui Florin Salam. Manelistul a râs de cei cu dizabilități: „Credeam că are cei 7 ani de acasă” / VIDEO

De Ramona Ionescu.
Publicat pe 04.03.2024 la 15:09
Actualizat pe 04.03.2024 la 15:09

Florin Salam are din nou probleme! Cântărețul de manele a ajuns în mijlocul unui nou scandal monstru. Cunoscutul interpret de muzică de petrecere este acuzat de discriminare în ceea ce privește persoanele cu dizabilități. Iată ce declarații a făcut o persoană cu deficiență de auz, despre gestul controversat al lui Florin Salam!

Florin Salam este un cunoscut manelist de la noi

Instagram – Florin Salam

  • Ce spune o persoană cu deficiență de auz despre gestul controversat al lui Florin Salam
  • Manelistul a râs de cei cu dizabilități

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți, dar și iubiți interpreți de muzică de petrecere din România. Știm bine că, pe lângă cariera profesională de succes pe care o are, artistul a avut noroc și pe plan personal.

Amintim aici că manelistul și soția lui, Roxana Dobre, trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se bucură împreună de cei cinci copii pe care îi au și care le fac viața mai frumoasă în fiecare zi.

Florin Salam, „atacat” de o persoană cu deficiență de auz despre gestul controversat al lui Florin Salam

Florin Salam are parte de un nou scandal. De curând, pe cunsocuta platformă de TikTok a apărut un clipvideo în care protagonist esre chiar cântărețul de manele.

Ei bine, împreună cu mai mulți prieteni, aceștia stau la o masă și se amuză copios pe seama unor imagini cu persoane care au deficiență de auz.

Imaginile s-au viralizat rapid în mediul online și au stârnit o mulțime de controverse.

Manelistul a râs de cei cu dizabilități

În acest fel, o tânără a vorbit, în cadrul unor declarații pentru Antena Stars, despre situația în care se află manelistul și suține că nu se aștepta vreodată la un asemenea gest din partea lui.

Sunt o persoană cu deficiența de auz. Uitându-mă pe TikTok, am dat peste un videoclip cu Florin Salam în care el și prietenii lui râdeau și batjocoreau oamenii cu deficiențe prin semne total aiurea, prefacându-se ca fiind o persoană surdo-mută, iar asta pe noi ne afectează.

Această este o discriminare față de noi! Noi respectăm fiecare persoană normală, dar cu o condiție: nu acceptăm persoanele care se prefac!

Sunt foarte multe persoane, nu numai Florin Salam. Dar a exagerat cu prietenii lui. Foarte urât din partea lui. Credeam că are cei 7 ani de acasă, dar m-am înșelat. Ne dorim ca persoanele care se dau drept persoane cu handicap să fie amendate!”, a declarat Andreea, o persoană cu deficiență de auz, pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI:

  • Știrile Antena Stars. Florin Salam, acuzat de discriminare. Manelistul a râs de o persoană cu dizabilități / VIDEO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Clubul Udinese a făcut apel la sancţiunea primită marţi, de un meci fără spectatori pentru insultele rasiste adresate la meciul de săptămâna trecută de...

Sport

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat că a obţinut serviciile lui Gabriel Moscardo, jucător brazilian în vârstă de 18 ani. Moscardo a semnat un contract...

Sport

Antrenorul echipei Union Berlin, Nenad Bjelica, a fost suspendat trei meciuri pentru că l-a bruscat pe Leroy Sane, jucătorul formaţiei Bayern Munchen, la meciul...

Sport

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni Grecia lui Stefanos Tsitsipas, în 3 şi 4 februarie, în play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială...