Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Stefan Banica Jr. se retrage din showbiz

dus

Stefan Banica Jr. sustine ca a simtit de multe ori pe scena ca nu mai reuseste sa transmita aceeasi emotie ca la inceput publicului.

„Imi imaginez ziua in care voi urca pe scena si o sa incep sa fac cateva lucruri mecanice pe care le-am dobandit de-a lungul anilor, nu o sa mai fie posibila crearea emotiei unice. In acel moment o sa ma opresc.” a declarat Stefan.

Precum muzica, si teatrul face parte din viata lui, Banica are aceasi teama si pentru cariera lui de actor. Artistul sutine ca au fost momente atunci cand urca pe scena ca nu mai poate oferi accea senzatie unica , si ca scena nu ii mai este la fel de prietena.

„O experienta terifianta ce s-a intamplat in Institut este momentul cand profesorul mi-a dat sa joc un rol de teatru istoric. Jucam drept Despot-Voda. Nu mai pot sa imi imaginez cum aratam eu la 20 de ani in rolul lui Despot-Voda. Pentru ca nici colega mea nu era senzationala, am asteptat momentul cand se va termina totul si aveam in minte ideea ca nu o sa mai calc niciodata pragul Institutului, in momentul acela am avut un blocaj. ” a mai declarat Stefan Banica Jr. intr-un reportaj.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]

Articole asemanatoare

Articole recomandate