Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Sora lui Florin Salam a cerut ordin de protecție. Agresorul trebuie să poarte brățară

aHR0cHM6Ly9uZXdzd2Vlay5yby9zdG9yYWdlL3N0b3JhZ2UvbWVkaWEvMjAyNC9NYXkvN2E5MzNiNTc1M2MzNjA1MzIwZjBkOTJiNjE5MzM2MzIuanBn


Este nou scandal în familia manelistului Floin Salam. Sora acestuia, a cerut ordin de protecție. Autoritățile i-au dat câștig de cauză. 

Astfel ea și fostul soț nu se vor apropia la o distanță mai mică de 200 de metri. 

Sora lui Florin Salam a cerut ordin de protecție. Agresorul trebuie să poarte brățară

Măsura luată împotriva fostului soț al surorii lui Florin Salam a fost luată pentru violență cibernetică Acesta va trebui să poarte și brățară timp de 8 luni. 

”Ordin de protecție admis pentru sora lui Florin Salam. Fostul soț trebuie să stea departe atât de aceasta cât și de întreagă ei familie și copii la mai mult de 200 de m iar agresorul trebuie să poarte brățară.
Ordinul a fost emis pentru violență cibernetică pe o perioada de 8 luni. Executorie”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Manelistul Florin Salam, reținut pentru înșelăciune. Prejudiciul este de 18.000 €

În Acest timp, Florin Salam, se confruntă, la rândul său, cu probleme penale. Pe numele artistului au fost formulate trei plângeri din partea unor oameni nemulțumiți, conform cărora acesta ar fi primit un avans de ban pentru a cânta la nunți, însă nu s-a mai prezentat la acele evenimente. Prejudiciu estimat la aproximativ 18.000 de euro. 

Citește și: Manelistul Florin Salam, săltat de poliție. Ar fi dat o țeapă de 5.500 €

De asemenea, la mijlocul lunii ianuarie, Florin Salam (44 de ani) a mai fost audiat, la Secția 1 de Poliție din Capitală, într-un dosar în care o tânără de 23 de ani îl acuza de agresiune fizică, în timp ce se afla într-o cameră de hotel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Cele 26 de tricouri folosite de jucătorii croaţiei în primul meci al Euro-2024 împotriva Spaniei (0-3, 15 iunie) s-au vândut la licitaţie pentru suma...

Muzica

Roxana Dobre a dezvăluit ce face Florin Salam, după ce a fost implicat în diverse scandaluri. Roxana Dobre și-a făcut apariția pentru prima dată...

Sport

Etapa a doua a fazei grupelor de la Euro-2024 se încheie sâmbătă, când sunt programate trei meciuri, între care şi Belgia – România. Programul...

Sport

Tricolorii la Euro 2024: TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt pentru suporterii care vor să fie alături de naţională la...