Connect with us

Hi, what are you looking for?

Turism

Se apropie vacanța de 1 iunie și Rusalii: Cât costă un pachet de cazare în Mamaia, de 5 zile

62256974


Cu soare din plin și vânt care abia a adiat pe litoral, a fost o zi numai bună de plajă. Mulți turiști au încercat și marea, chiar dacă apa nu are tocmai temperatura potrivită pentru baie.

Dacă, deocamdată sunt puțini turiști pe litoral, gazdele se pregătesc pentru weekendul viitor prelungit de la 1 iunie și Rusalii. La țărmul mării sunt așteptați 20.000 de oameni și încă mai sunt locuri de cazare.

A fost o zi ca o vacanță pe litoral, cu soare cald, neîngrădit de nori, numai bun pentru primul bronz. Și cu toate că apa mării nu are deocamdată mai mult de 15 grade Celsius, unii nu s-au putut abține să nu intre, fie și pentru o bălăceală scurtă.

Turist: „Ne bucurăm de soare, apa puțin cam rece, dar ne obișnuim cu ea. Păi nu puteam să ratăm începutul sezonului fără o baie.”

Odată cu apariția turiștilor a fost pusă în funcțiune și telegondola în Mamaia. Iar într-o zi așa însorită, mulți au mers de la plajă la o plimbare la înălțime.

Navodari

Peste câteva zile începe vacanța de 1 iunie și Rusalii, când mulți dintre români au cinci zile libere. În Mamaia, mare parte din plaje au fost amenajate.

Iar camere libere mai sunt.

Bogdan Lotreanu, managerul unui hotel: „Îi așteptăm cu pachete de 3 zile, de 5 zile. Pentru pachetul de 5 zile, prețul camerei începe de la 600 de lei pe noapte, include micul dejun, locul de parcare, inclusiv taxa de turism.”

Elena Drăghici, managerul unui hotel: „Pentru copii am pregătit și surprize la check-in și acces la microrezervație, ei beneficiază de gratuitate în cameră dublă cu părinții, iar pachetul este în valoare de 1.925 de lei pentru toate cele trei zile.

În sudul litoralului, în Eforie Nord, o noapte de cazare la un hotel de 3 stele pornește de la 140 de lei, în Venus de la 230 de lei, în timp ce la Costinești, la 4 stele, poate ajunge la 750 de lei cu mic dejun și prânz inclus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Turism

Peste 170.000 de turiști americani au vizitat România anul trecut, iar printre destinațiile preferate au fost Sibiu, Sighișoara, Maramureș și Delta Dunării.   Peste...

Turism

Românii și-au rafinat gusturile în materie de vacanțe. Caută hoteluri așa cum au văzut în străinătate, iar investitorii în turism trebuie să-i asculte, dacă...

Turism

De frica zborurilor anulate, dar și a costurilor ridicate, din ce în ce mai mulți oameni au început să-și organizeze vacanța cu autocarul. Primii...

Turism

În Deltă, turismul agresiv pune în pericol viețile multor pasări, și-așa pe cale de dispariție. Tocmai de aceea, cercetătorii Rezervației Biosferei anunță că vor...

Turism

Am trecut de jumătatea lunii august, și așa cum se întâmplă de obicei spre finalul sezonului pe litoral, cei cu afaceri acolo încep să...

Articole recomandate