Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Scandal între Florin Salam şi Jador. Cum s-a terminat totul

Florin Salam Jador scaled


Florin Salam a transmis, prin intermediul TikTok, un mesaj de ultim moment pentru Jador, după ce acesta i-a interpretat piesele la anumite evenimente.

Florin Salam face pace cu Jador

Florin Salam dorește să se împace cu Jador, după o dispută recentă. Vă amintim că, recent, colegul de breaslă al lui Salam a interpretat câteva dintre piesele sale, atribuindu-și creditul pentru ele. De fapt, melodiile au fost inițial interpretate de Florin Salam și nașul său, Adrian Minune.

Atunci când a aflat despre asta, Salam a transmis un mesaj furios: „Dacă alea sunt piesele mele și ale nașului Adrian. Vreo două sau trei, pe care le-am ascultat eu, sunt de la mine. Cât de prost poți să fii? Măcar anunță!”

auto-format="rspv" data-full-width="">

Acum pare că manelistul vrea să se împace cu Jador, după câteva zile de ceartă. Probabil că acest lucru are legătură și cu mesajul transmis de Jador, care s-a declarat un mare fan al „Regelui Manelelor”.

„Sunt fanul lui încă de când mă știu eu, de mic copil. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam. Iartă-mă dacă te-a deranjat că ți-am cântat melodiile. Eu ți le-am cântat pentru că te iubesc”, spunea, în urmă cu câteva zile, Jador.

Mesajul de împăcare al „Regelui Manelelor”

Într-un live recent pe TikTok, Florin Salam și-a exprimat dorința de a încheia orice neînțelegere cu Jador. Totodată, artistul a remarcat o creștere a fenomenului în care tinerii cântăreți de manele adoptă anumite piese și nu spun că nu le aparțin. Manelistul spune că nu este corect ca tinerii cântăreți să își atribuie drepturi asupra melodiilor respective.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Florin Salam a subliniat că intenția sa a fost doar să atragă atenția asupra acțiunilor lui Jador și că nu dorește să amplifice conflictul. El își propune să încheie această dispută și să meargă mai departe.

„Eu m-am referit la ce a ieșit acum pe parcurs, pentru că uite, vezi, sunt alții care vorbesc direct cu noi și nu e voie. Ce am spus eu mai devreme… Oricum vreau să șterg cu buretele și cu omul ăsta care n-a avut respect față de noi, să cânți niște piese și spui că sunt ale tale și după să te victimizezi…(…) Am încheiat.

auto-format="rspv" data-full-width="">

Oricum, trebuie să stai un pic mai cuminte, dar oricum pe TikTok, dacă nu ieși pe față să spui, nu ai talent. Mai bine nu mai intri pe TikTok. Nu merge și mai ales cu ăștia mici trebuie să le explici”, a spus Florin Salam, într-un live de pe TikTok.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au intervenit, în zona Gării Cluj- Napoca, în scopul aplanării unui conflict iscat între suporteri ai...

Muzica

Soția lui Florin Salam a fost implicată într-un accident rutier. Roxana Dobre se afla la volanul mașinii sale. Roxana Dobre a fost implicată într-un...

Sport

Gabriel Zahiu, fost fotbalist la Gloria Buzău şi la Steaua Bucureşti (1975-1981) care s-a stins din viaţă în luna noiembrie a anului trecut în...

Muzica

Detalii despre accidentul rutier în care a fost implicată Roxana Dobre Conform informațiilor furnizate de cancan.ro, Roxana Dobre se afla la volanul mașinii sale...