Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Salam s-a apucat de politica: „Ai nostri cand va ridicati la picioarele lui Ceausescu?”

salam


Manelistul Florin Salam a inceput mai nou sa aiba opinii politice si promoveaza de zor imaginea lui Nicolae Ceausescu.

„Ai nostri cand va ridicati la picioarele lui? Nu mai spun la nasul lui”, a scris Salam pe Threads, referindu-se la Nicolae Ceausescu.

De altfel, Salam isi ilustreaza contul de Threads cu o poza cu Nicolae Ceausescu.

Desi il plange pe un lider comunist, Salam nu are nicio problema sa le aduca omagii unor interlopi milionari pe la petrecerile acestora.

Interlopul Balus Valentin Eugen, zis “Vali Nebunu”, membru al gruparii “Clanul Sportivilor”, a postat pe contul lui de TikTok imagini de la o petrecere pe care a ssustinut-o recent in Italia, la care a fost invitat si cantaretul Florin Salam.

Petrecerea a avut loc in Italia, loc unde Vali Nebunu se afla de peste doi ani pentru scapa de o condamnare la inchisoare cu executare. Salam a cand special pentru Vali Nebunu, primind de la acesta sute de euro. „Respect, respect”, striga Salam in fata interlopilor.

In jurul mesei la care se aflau interlopii se aflau numerosi bodyguarzi.

@vali.nebunu7 #fy #foryou #viral ♬ sunet original – Vali Nebunu

Vali Nebunu a fost capturat in Italia. El se ascundea din 2021, fiind condamnat pentru trecerea frauduloasa a frontierei.

Surse judiciare au declarat pentru aktual24.ro ca Vali Nebunu fost depistat la restaurantul “La Stella” din Portofino, Genova.

In momentul legitimarii, el a prezentat un document de identitate al fratelui sau, motiv pentru care se va intocmi dosar penal si pentru “fals privind identitatea”

Si seful Vlanului Sportivilor, Mircea Balus, fratele lui Vali Nebunu, a fost arestat in Italia anul trecut, unde se ascundea pentru ca era condamnat in Romania la un an si o luna de inchisoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Cătălin Vișănescu este o persoană care a intrat în lumina reflectoarelor după ce a început o frumoasă poveste de dragoste alături de Betty Salam,...

Muzica

Florin Salam a vorbit despre sumele de bani pe care le-a cheltuit la jocurile de noroc. Manelistul a declarat că îi place suspansul şi...

Sport

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a notat, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale, că aşteaptă cu nerăbdare să mai asculte o dată imnul României în...

Muzica

Imagini rare cu Florin Salam și Roxana Dobre Cum au fost surprinși Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele...