Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

REVIEW Huawei P60 Pro – Camere foto senzaționale, dar pe un telefon imperfect și cu câteva compromisuri majore

image 2023 05 19 26277040 0 huwei p60 pro

Huawei P60 Pro este, fără îndoială, un telefon inteligent cu o cameră foto impresionantă. Acesta aduce mai multe inovații și tehnologii noi care îl poziționează printre cele mai bune telefoane inteligente din piață. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje și compromisuri importante care ar trebui luate în considerare înainte de a cumpăra acest telefon.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale Huawei P60 Pro este camera lui triplă Leica, care este capabilă să creeze imagini fantastice cu ajutorul a trei obiective diferite, în timp ce folosește tehnologia de inteligență artificială (AI). Calitatea imagini este cu adevărat senzațională, mai ales în condiții de lumină bună, iar performanța în condiții de lumină slabă este îmbunătățită semnificativ datorită unui senzor de lumină mai mare.

Designul Huawei P60 Pro este, de asemenea, impresionant, cu un ecran OLED curbat de 6,1 inch și o rezoluție de 1080 x 2240 pixeli. Acest telefon are un finisaj elegant și este disponibil într-o gamă de culori atractive.

Cu toate acestea, una dintre marile probleme ale Huawei P60 Pro este bateria, care se epuizează rapid chiar și în condiții de utilizare moderată. Chiar și cu încărcarea rapidă prin cablu, este posibil să fie necesar să încărcați telefonul de mai multe ori pe zi. Aceasta poate fi o problemă majoră pentru cei care utilizează intensiv telefonul.

De asemenea, din păcate, nu există un port de căști de 3,5 mm. În schimb, trebuie să utilizați portul USB-C pentru a conecta căștile sau să utilizați un adaptor separat.

Un alt compromis al Huawei P60 Pro este faptul că acesta nu este produs cu sistemul de operare Android standard de la Google. În schimb are un sistem de operare personalizat numit EMUI al Huawei, care are unele dezavantaje, cum ar fi o cantitate mare de aplicații bloatware și anumite probleme de selectare a aplicațiilor implicite.

În general, Huawei P60 Pro poate fi un telefon inteligent excelent pentru cei care caută o cameră foto de top cu o mulțime de opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, cu o baterie care se epuizează rapid și alte compromisuri, precum lipsa unui port de căști standard și personalizarea sistelului de operare, acest telefon nu este perfect pentru toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Ministerul Apărării anunţă, sâmbătă, că echipa Invictus România a încheiat cele şapte zile de competiţie de la Dusseldorf, iar duminică, aeronava TAROM ce îi...

Muzica

In articol: Pentru Minodora, toamna a început în forță. Se bucură de una dintre cele mai longevive cariere pe scenă, dar și de un...

Sport

Echipa engleză Brighton a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-1, pe Manchester United, într-un meci din etapa a cincea a Premier League. Într-un alt...

Sport

Campioana en-titre U Banca Transilvania Cluj s-a calificat, sâmbătă, la Turneul Final8 al Cupei României, după ce a obţinut a doua victorie din două...