Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Restricţii de trafic rutier, în weekend, în Capitală

image 2023 04 19 26214161 0 trafic bucuresti

În acest weekend, Bucureștiul se confruntă cu restricții de trafic rutier, cauzate de lucrările care se desfășoară pe strada Constantin Brâncoveanu, una dintre arterele importante ale orașului.

Astfel, începând din noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 23:00 și 06:00, se va închide circulația pe strada Constantin Brâncoveanu, între intersecțiile cu străzile Olteniței și Protopopescu. În plus, în aceeași perioadă de timp, vor fi restricții de circulație pe străzile adiacente, în zona respectivă.

Cu toate acestea, autoritățile recomandă utilizarea altor rute de acces, astfel încât traficul rutier să fie fluid și să nu afecteze prea mult circulația în zona respectivă.

De asemenea, în aceeași perioadă de timp, se vor efectua lucrări de mentenanță la podul Giurgiu, motivația fiind necesitatea suplimentării structurii metalice a podului.

Din acest motiv, circulația pe banda 1 a străzii General Praporgescu, la intersecția cu bulevardul Timisoara, va fi restricționată în ambele direcții, între orele 07:00 și 12:00. Traficul rutier va fi deviat către celelalte benzi de circulație.

Aceste restricții de trafic rutier au ca scop desfășurarea în siguranță a lucrărilor de construcție și mentenanță și, totodată, o îmbunătățire a condițiilor de circulație pentru șoferii din București.

Este important ca șoferii să respecte semnalizarea rutieră și să folosească traseele alternative recomandate de autorități, astfel încât să se evite aglomerația în trafic și să nu se producă incidente nedorite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Editorial

Un incident incredibil a avut loc recent în Germania, când un camion care transporta un tanc spre România a fost oprit în drum de...

Sport

Soldaţii americani au primit lecţii de Muay Thai de la un campion din Thailanda, în timpul exerciţiilor militare anuale Cobra Gold, relatează Reuters. Soldaţii...

Fără categorie

Prigojin Asmute Procuratura, o instituție de justiție din Rusia, a declanșat o anchetă asupra Ministerului Apărării condus de Serghei Șoigu, pe baza unor scrisori...

Afaceri

Începând cu data de 1 iunie 2021, polițiștii din România vor primi salarii mai mari. Această măsură a fost anunțată de guvernul român în...