Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Raluca Lazarut nu intră in direct fara stiloul-talisman

formatia alternativ

Prezentatoarea Tv cu state vechi, recunoaste ca inca mai are nevoie ce un anumit obiect pentru a depasii emotiile live-ului.

Raluca Lazarut nu intra niciodata in platou fara stilou-talisman.C:\Users\LEHELD~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip image001

„Stiloul acesta l-am primit de la un cuplu din Riviera Franceza, am intrat in magazinul respectiv, si m-am intins de povesti cu vanzatorii. Pentru ca aveam impresia ca ne cunoastrem de o viata ne-am placut foarte mult reciproc, si in momentul cand am vru sa plec din magazin, nu puteam sa ies cu mana goala, si m-am gandit sa imi cumprat un stilou, acestia au vazut ca am apreciat foarte mult aceasta relatie pe care am avut-o unul cu celalalt, au decis sa mi-l daruiasca. Pentru ca nu i-am renuntat, le-am zis ca este prima data cand mi se intampla asa ceva, iar tot in acel moment ei m-au asigurat ca imi va purta noroc.”  a povestit stirista de la Kanal D. Raluca este superstioasa si din acel moment a crezut in puterea stiloului, fap datorat ca timp de 6 ani, l-a avut la ea tot timpul.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole asemanatoare

Articole recomandate