Connect with us

Hi, what are you looking for?

Afaceri

Promovare pensiune. Cum alegi sa promovezi eficient o pensiune.

Promovare pensiune

Cand vine vorba despre promovare pensiune turistica ne vin in minte foarte multe tehnici, de aceea in acest articol o sa va prezentam cateva metode de promovare precum si cateva trucuri pentru a atrage mai multi turisti.

Prima idee de promovare pensiune rapid

Cum incepem promovarea? Simplu, iti creezi un website prin care oferi turistilor informati necesare pentru a se convinge ca oferi cel mai bun loc de cazare.

Informatiile nu trebuie sa fie prea incarcate cu text sau povesti, scurt si la obiect, multi dintre turisti sunt plictisiti de povesti precum „Este una dintre cele mai frumoase pensiuni din zona….” Inca un lucru foarte important in crearea unui site web, aici nu este detaliata pensiunea dvs. ci doar incercati sa o promovati si sa atrageti turisti.

Pentru ca pensiunea sa se bucure de multi turisti trebuie sa fie cunoscuta si accesul sa fie usor de realizat, cel mai bine este ca de la un drum national sa aveti marcaje spre pensiunea dvs. Urmatorul pas este de a realiza materiale publicitare precum pliante sau brosuri  si sa le oferiti turistilor in schimb de multumire.

O alta cale de a spori traficul catre potentialii turisti este de a oferi tichete de vacanta, gasiti mai multe informatii aici.

Promovare pensiune

Publicitate stradala

De asemenea si bannerele au un rol foarte important in promovarea pensiunilor, ele sunt considerate printre cele mai bune metode de promovare deoarece sunt realizate la dimensiuni mari, pentru a atrage atentia trecatorilor si a turistilor, imaginea foarte clara la detaliu si rezistenta in decursul timpului, fac din aceste bannere panouri publicitare, deoarece ele pot include la cerere diverse finisari.

Exista o multime de tehnici de promovare turistica, insa cel mai important lucru este de a fi amabil cu turisti prezenti si a face tot posibilul de a pleca cu un gand bun de la pensiunea dvs. pentru a aduce in urma lui mult mai multi turisti.

Promovare pensiune

Promovare pensiune pe facebook

Facebook a evoluat foarte mult de când a introdus pentru prima dată „Fan Pages” pentru companii pentru a crea profiluri gratuite. Acum, cu peste 1 miliard de utilizatori activi zilnic în întreaga lume, Facebook a dezvoltat numeroase oportunități pentru comercianții și agenții de publicitate de a profita de această platformă populară. În timp ce Paginile Facebook (au renunțat la partea „fan”) sunt încă gratuite din punct de vedere tehnic, majoritatea marketerilor Facebook vor trebui să plătească din pcate, dacă doresc ca publicitatea sau conținutul lor să fie văzut de publicul lor.

Din fericire, Facebook a dezvoltat o serie de instrumente și funcții utile care permit specialiștilor în marketing să-și atingă publicul în moduri creative și extrem de vizate – și nu doar prin reclame pentru serviciul de promovare pensiune. Facebook este, de asemenea, un instrument excelent pentru atragerea clienților și cultivarea loialității oaspeților, permițând mărcilor să obțină valoare reală dintr-o investiție modestă de resurse.

Iată sfaturi și strategii de marketing pe Facebook pe care marketerii de pensiuni le pot folosi pentru a profita de cea mai populară platformă de socializare din lume pentru aactiunea de promovare pensiune.

Bazându-vă exclusiv pe tradiționala pagină de Facebook gratuită a mărcii dvs. pentru a ajunge, pur și simplu nu funcționează în mediul actual. Dacă doriți cu adevărat ca fanii dvs. și potențialii clienți noi să vadă cum interacționează cu pesiunea dvs., va trebui să investiți în reclame plătite. Facebook a dezvoltat un ghid robust de Facebook Ads, care vă ajută in serviciul de promovare pensiun – să creeze o campanie optimizată și intenționată.

Cheia este să vă cunoașteți obiectivul exact de marketing. De acolo, veți putea crea un anunț care are îndemnul corect la acțiune, fie că le cereți potențialilor fani să „aprecieze” pagina dvs., să le ducă direct pe site-ul pensiunii sau să le solicitați să rezerve o ofertă specială.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]

Articole Asemanatoare

Afaceri

Reglementarea activității de consultanță în domeniul proiectelor cu finanțare europeană poate fi un subiect de discuție, având în vedere că o reglementare în acest...

Afaceri

Implementarea unui proiect cu finanţare europeană înseamnă realizarea tuturor activităţilor din cadrul proiectului, în contextul îndeplinirii obligaţiilor prevăzute în contractul de finanţare încheiat între...

Afaceri

Implementarea propriu zisă a proiectului este o etapă care se materializează după identificarea și selectarea celei mai potrivite surse de finanțare, urmată de etapa...

Afaceri

1965 Oamenii de stiinta de la Universitatea din Florida incep testarea Gatorade pe zece membri ai echipei de fotbal Gator, incercand sa elimine crampele...

Afaceri

Implementarea propriu zisă a proiectului este o etapă care se materializează după identificarea și selectarea celei mai potrivite surse de finanțare, urmată de etapa...

Afaceri

Cel mai vizibil element al relatiilor publice – relatia cu media – a dezvoltat tactici care pot influenta opiniile publicului, pot schimba comportamente si...

Articole recomandate

Afaceri

Legat de colaborarea intre brand si agentie, acesta este un model de colaborare care functioneaza foarte bine de foarte mult timp. Atat in Romania,...

Afaceri

Cauti cea mai buna agentie de publicitate full service? Aici ai gasit-o! Agentia noastra construieste si adauga valoare companiei dvs. prin cele mai moderne,...