Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sanatate

Premiera in tratarea celulitei

Premiera in Romania, Bodysculpt este un tratament care indeparteaza celulita dar elimina si surplusul de grasime. Tratamentul este o combinatie de laser care ajuta la eliminarea celulitei, ofera un aspect neted al conturului corpului.

Bodysculpt este mult mai diferit fata de celelalte tratamente obisnuite care elimina tesutul adipos ale caror efecte nu sunt benefice. Noul tratament distruge benzile fibroase care se formeaza intre tesutul adipos si piele, care ofera un aspect asemanator cu coaja de portocala.

Tratamentul functioneaza asupra undelor laser care distrug benzile fibroase si celulele adipoase, odata eliminate nu se vor reface.

Procedeul este unul simplu, pacienta nu are nevoie de o anestezie generala ci numai de una locala. Timp de o ora trebuie sa ramana relaxata la cabinet. Rezultatele se observa imediat dupa interventie dar se vor intensifica in decursul a 5 saptamani.

Dr. Dana Miricioiu sustine ca in Statele Unite ale Americii tehnica Bodysculpt face furori in randul doamnelor. In Romania a fost introdusa de putin timp dar din ce in ce mai multe doamne sunt interesate pentru tratament.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemanatoare

Sanatate

Pentru a slabi ai nevoie de vointa si trebuie sa-ti schimbi radical modul de viata.

Fără categorie

In ultima vreme, trendurile eco – si nu numai – tind sa aprecieze dusul in defavoarea baii careia, desi i se recunosc anumite merite...

Sanatate

Anotimpul cald este plin de legume si fructe proaspete. Profita pentru a-ti face masti de ten.

Sanatate

Sportul si alimentatia sanatoasa sunt esentiale pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, dar mai ales sunt o prioritate pentru persoanele care vor sa preintampine bolile...

Sanatate

Painea, in mod obisnuit, are un continut nutritiv complex, ceea ce ar recomanda-o drept un aliment excelent.

Articole recomandate

Sanatate

Evitarea fast food-ului a alcoolului si respectarea unui program regulat de sport, sunt esentiale pentru a scapa de celulita. Iar pe langa aspectele acestea...