Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fashion

​Poşta Moldovei a oprit temporar trimiterea coletelor şi scrisorilor în Rusia

image 2023 05 19 26277317 0 posta moldovei

Poşta Moldovei a oprit temporar trimiterea coletelor şi scrisorilor în Rusia. Această decizie a fost luată după ce Poşta rusă a anunțat că nu va mai accepta nicio livrare din Republica Moldova din cauza restricțiilor impuse de autoritățile moldovene la frontieră.

Această măsură vine ca urmare a creșterii numărului cazurilor de COVID-19 în Moldova, iar autoritățile de frontieră au impus restricții severe în ceea ce privește tranzitarea graniței. Aceste restricții au avut un impact major asupra livrărilor poștale către Rusia.

Poşta Moldovei a emis un comunicat oficial în care a explicat faptul că livrările către Rusia au fost sistate temporar și că această măsură este una preventivă, menită să prevină orice infecție cu virusul COVID-19. Poşta Moldovei își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate clienților săi și recepționează cu atenție toate solicitările primite din partea acestora.

Această decizie a Poștei Moldovei a afectat în special mulți cetățeni moldoveni care lucrează în Rusia și care își trimit acasă colete cu alimente sau alte cele necesare, cum ar fi haine sau medicamente. Aceștia sunt acum nevoiți să găsească alte modalități de a-și trimite pachetele acasă, ceea ce poate fi o soluție costisitoare și mai puțin convenabilă.

Această situație a arătat încă o dată cât de importantă este cooperarea dintre țările vecine în perioade de criză. Este important ca autoritățile din Republica Moldova și Rusia să lucreze împreună pentru a găsi soluții la problemele actuale legate de livrările poștale și pentru a asigura că cetățenii de ambele părți ale frontierei pot trimite și primi pachete în siguranță.

În concluzie, decizia Poștei Moldovei de a opri temporar livrările către Rusia este una necesară și trebuie respectată pentru a evita răspândirea virusului COVID-19. Este important ca autoritățile să găsească soluții pentru a asigura că cetățenii moldoveni pot continua să-și trimită pachetele acasă în siguranță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii....

Sport

Un youtuber susţine că este responsabil pentru zgomotele parcă desprinse dintr-un film XXX care s-au auzit, sâmbătă, în timpul tragerii la sorţi a Euro...

Sport

Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, este de părere că deşi pe hârtie echipa sa este favorita grupei la Euro 2024, pe teren situaţia poate sta...

Sport

Serie A: Remiză în duelul românilor / Milan, 3-1 cu Frosinone Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]