Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

„Poate și eu am fost dezamăgit de el, și el de

adrian minune si florin salam 2 1.webp


Dat fiind că sunt doi „grei” ai muzicii de petrecere, nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam… Asta cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, s-a speculat că între cei doi artiști există rivalitate. Iată ce spune Adrian Minune despre relația dintre ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Adrian Minune și Florin Salam sunt cei mai prolifici și, în egală măsură apreciați cântăreți de manele, și nu o dată s-a vorbit despre rivalitatea dintre ei, dat fiind că ambii au sute de mii de fani. Adrian Minune a mărturisit ce relație este, de fapt, între ei, cu atât mai mult cu cât sunt și înrudiți.

Vezi galeria foto
Arrow_read_more

Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu Florin Salam

S-a speculat de multe ori că relația lor nu e una dintre cele mai bune, din cauza rivalității dintre ei, însă Adrian Minune a dezvăluit recent cum stau lucrurile, de fapt, între ei. Chiar dacă a fost dezamăgit uneori de Florin Salam, manelistul mărturisește că i-a fost mereu alături. Mai mult, spune că îi adoră stilul și îi ascultă muzica. De altfel, pe cei doi îi leagă de ani buni și o relație de rudenie, Adrian Minune fiindu-i părinte spiritual lui Florin Salam la nunta cu Fănica, regretata lui soție.

„Eu iubesc felul în care cântă, pentru că și eu, la rândul meu, sunt client, pentru că nu pot la semafor să îl ascult pe Adrian Minune. Se vede urât (…) Eu îl ascult pe Florin Salam, eu Adrian Minune și nu numai, și pe altcineva, iar ca și padre, eu sunt tatăl lui spiritual și să nu treacă nimeni prin ce a trecut Florin Salam și nu știm dacă găsim pe cineva care este atât de tare încât este Florin Salam de a trecut peste toate. În sfârșit, și-a revenit, este cu Roxana mai peste tot și îmi pare că este lângă familia lui, lângă copiii lui, lângă Roxana lui a mărturisit Adrian Minune, în podcastul misto by Bursucu.

"Poate și eu am fost dezamăgit de el, și el de 109

Adrian Minune, despre Florin Salam: „Să nu treacă nimeni prin ce a trecut finul meu’

Adrian Minune și Florin Salam nu și-au vorbit o perioadă bună de timp, însă de câțiva ani cei doi au reluat legătura, dar relația lor nu mai este atât de sudată ca la început. Nu se știe motivul pentru care cei doi au decis să rupă prietenia la momentul respectiv, însă acum nu mai au nimic de împărțit, iar Adrian Minune a mărturisit că i-a fost alături la greu colegului său de breaslă în momentele grele.

„Poate și eu am fost dezamăgit de el, și el de mine pentru că niciun om nu este perfect (…) Vorbesc cu drag de el. Are un suflet foarte bun. Să nu treacă nimeni prin ce a trecut finul meu, Florin Salam. Mi s-a părut normalitate să îi fiu alături, pentru că îi sunt naș‘, a mai spus artistul.

Totuși, acum 3 ani, când a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, atunci când a fost întrebat despre relația cu Florin Salam, artistul a răspuns sincer: „El e pe drumul lui, cu pătura lui socială, eu sunt pe drumul meu…’.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, duminică, în etapa a doua a Superligii: Universitatea Cluj – FC Hermannstadt, ora 19.00 Arbitri: Horia...

Sport

Naţionala de baschet masculin tineret a României s-a calificat vineri, la Piteşti, în semifinalele CE de tineret, Divizia B. Tricolorii au învins Ungaria în...

Sport

Simona Halep a anunţat, vineri, într-un mesaj postat pe Instagram, că mai are nevoie de repaus după o accidentarea la genunchi. “Nu sunt o...

Sport

UEFA a anunţat, vineri, că a fost numit un inspector de etică şi disciplină pentru a evalua situaţia după ce jucători ai naţionalei Spaniei...