Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Plante pe care este bine să le ai în casa ta. Elimină energiile negative și emană prosperitate

flori


Plante pe care este bine să le ai în casa ta. Elimină energiile negative și emană prosperitate. Ei bine, știm cu toții faptul că plantele sunt elemente de decor care aduc o notă în plus de eleganță în casa oricui, mai ales dacă vorbim despre cele verzi, ornamentale. Ceea ce multe gospodine nu știu când aleg plantele pe care să le așeze prin casa este faptul că unele dintre ele elimină energiile negative și emană multe prosperitate. De asemenea, unele dintre ele sunt și aducătoare de noroc!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că specialiștii au vorbit de foarte multe ori despre importanța plantelor într-o casă. În timp ce unele plante oferă beneficii care stimulează sănătatea, altele purifică aerul și reduce stresul, mai sunt și cele care ne pot stimula norocul în dragoste, bogăție, avere și sănătate. Dacă nu ai descoperit care sunt aceste plante, iată recomandările și descoperă care sunt cele ce alungă ghinionul și energiile negative.

Citește și: Elementele de decor ce pot crea o atmosferă mai plăcută în casa ta

Citește și: Plante medicinale pe care să le crești în grădina ta 

Nu este suficient însă să știi care sunt plantele care alungă energiile negative din casa ta și atrag tot ceea ce este mai bun pentru tine și familia ta, asta deoarece la mijloc mai este un secret. Mai concret, trebuie să știi unde și cum să le așezi dacă vrei să te bucuri de beneficiile și proprietățile lor.

Citește și: Andreea Antonescu și fostul soț, Traian Spak, s-au pozat împreună după divorț. Cum s-au afișat cei doi în America

Citește și: Florin Salam este internat în spital. Betty Stoian, declarații despre starea de sănătate artistului: „Tatăl meu este epuizat. Face tratament și…’

Plante pe care este bine să le ai în casa ta. Elimină energiile negative și emană prosperitate 109

Plante pe care este bine să le ai în casa ta

Plantele, de obicei cele verzi, sunt menită să înlăture stresul din viața oamenilor, asta deoarece atunci când le privim, culoare verde este una cu calități terapeutice, așa că se face o conexiune în subconștientul nostru. Totuși, așa cum există talismane norocoase, la fel există și plante aducătoare de noroc, mai ales pentru casa fiecăruia dintre noi. Iată care sunt, de fapt, plantele care înlătură energiile negative și aduc prosperitate:

  1. Planta de bambus – este o plantă Feng Shui, asociată cu norocul și sănătatea. Numărul de tulpini din planta de noroc are un impact mare asupra semnificației, astfel că este de bun augur să o ai în casa ta.
  2. Planta de jad – la fel ca și cea de bambus, și planta de jad este din zona Feng Shui, astfel că este cunoscută ca fiind o plantă norocoasă, fiind întruchiparea norocului și a energiei pozitive.
  3. Planta Pothos –  este cunoscută pentru faptul că aduce bogăție și noroc în casă și ajută la depășirea obstacolelor financiare, iar totodată filtrează toxinele din jur.
  4. Planta de cauciuc – sunt plante norocoase pentru casă și reprezintă bogăția asta deoarece frunzele sale rotunjite seamănă cu monedele.
  5. Palmierul Areca – plantele de palmier Areca, aduc sănătate, pace și prosperitate, iar totodată elimină energia negativă și atrag pozitivitatea.
  6. Crinul Păcii – ajuta la curățarea aerului și aduce un sentiment de armonie. De asemenea, ajută la aducerea norocului și a bogăției și îndepărtează energiile negative.
  7. Iasomia – este cunoscută ca un simbol al aprecierii norocului, iar în același timp creează pozitivitate în relații.
  8. Orhideea – este o floare aducătoare de noroc pentru casă și asociată de cele mai multe ori cu prosperitatea, dar și fertilitatea.
  9. Bujorii – reprezintă fertilitate, prosperitate și binecuvântări.
  10. Trandafirii – sunt florile dragostei, care atrag norocul și energia vindecătoare, fiind plante norocoase.

Cum trebuie îngrijite plantele pentru a nu atrage energiile negative

Ei bine, nu este suficient doar să cumperi plantele și să le așezi în casa ta pentru a avea noroc, ci trebuie și să ai mare grijă de ele. Prin urmare, pentru ca plantele să nu atragă energiile negative, trebuie să fie în permanență curate, fără frunze uscate sau ofilite. De asemenea, cu excepția plantelor medicinale, este de evitat plantele decorative cu spini, deoarece acestea dau naștere la tensiuni în mediul înconjurător. Totodată, mare grijă și la cultivarea plantelor, având grijă să nu fie în vase ciobite sau crăpate.

Sursă foto: freepics

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Finala Euro 2024 dintre Spania şi Anglia de la Berlin trage cortina, duminică, peste un festival de fotbal care a durat o lună. Numeroasele...

Sport

Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, luni, în prima etapă a Superligii: FC Botoşani – Oţelul Galaţi, ora 18.30 Arbitri: Cristian Moldoveanu...

Sport

Meciul din Liga Naţiunilor dintre Belgia şi Israel, din 6 septembrie va avea loc probabil în afara Belgiei, niciun oraş avut în vedere de...

Sport

La două ore după ce 13 iulie 2024 a devenit ceea ce Barbora Krejcikova a numit „cea mai grozavă zi” din viaţa ei, noua...