Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam! Artistul și soția lui au tăiat moțul finuțului lor / VIDEO

fotojet 13


Homepage » Monden » Showbiz intern
»
Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam! Artistul și soția lui au tăiat moțul finuțului lor / VIDEO

De Oana Vacarusi. Publicat Marti, 02 Mai 2023, 18:32
Actualizat Marti, 02 Mai 2023 la 18:32

Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam! Artistul și soția lui, Roxana, au tăiat moțul finuțului lor, Ayan. Printre invitații prezenți la marele eveniment s-au numărat și Adrian Minune, dar și Tzancă Uraganu. Maria, fiica artistului și a Roxanei Dobre a făcut și ea show sub privirile pline de admirație ale părinților ei.

colaj spynews / instagram

  • Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam
  • Artistul și soția lui au tăiat moțul finuțului lor

Roxana Dobre și Florin Salam formează unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri din showbiz. Cei doi sunt activi pe rețelele de socializare, acolo unde își țin fanii la curent cu lucrurile și evenimentele care au loc în viața lor. De curând, Roxana Dobre a făcut publice câteva imagini de la un petrecerea de tăiere de moț a finuțului lor.

Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam

Ieri, în familia lui Florin Salam a avut loc o petrecere de fițe! Artistul și soția lui, Roxana, au tăiat moțul finuțului lor, Ayan, iar evenimentul a fost unul cu ștaif. Mai multe nume sonore ale muzicii de petrecere i-au încântat pe invitați.

La tăierea de moț a micuțului Ayan, finul Roxanei și al lui Florin Salam au fost prezenți, printre mulți alții, și Adrian Minune, dar și Tzancă Uraganu. De asemenea, Maria, fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre a făcut un show de excepție sub privirile pline de admirație ale părinților ei. Fără niciun fel de reținere, micuța a cântat sutelor de invitați care erau prezenți la eveniment.

Îmbrăcată sexy, într-o ținută care îi punea în evidență formele perfecte, Roxana Dobre a reușit să atragă privirile tuturor celor prezenți la marele eveniment.

Cum a trecut Florin Salam peste perioada grea din viața lui

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, Florin Salam a spus cum reușește să facă față răutăților celor din jur. Artistul a mărturisit că, după 20 de ani de carieră, nu îl mai afectează aproape nimic, pentru că a devenit imun la toate zvonurile. De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, acesta a vorbit despre relația pe care o are cu nașul lui, Adrian Minune.

„Sunt obișnuit de 20 de ani să aud, în fiecare zi, câte un zvon despre mine, că e de bine, că e de mai puțin bine, nu-și mai face efectul la mine, adică am devenit imun la știrile de acest gen. Orice om trece prin fel și fel de perioade.(…) Nășicu meu e la fel de ocupat, poate și mai mult. Ne întâlnim rar, pentru că muncim fiecare pe unde se poate și ne întâlnim, ne salutăm și recuperăm, într-o discuție de 5 minute, toată perioada în care nu ne-am văzut. Asta pleacă de la creier, de la respect și de la bun-simț”, a spus Florin Salam la Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI:

  • Betty Stoian, reacție după ce Florin Salam ar fi fost umilit la o nuntă din Craiova. Mesajul fiicei manelistului: „Dumnezeu te iubește”
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Afaceri

În ultima vreme, știm cu toții că împăratul Elon Musk are mult de spus atât în tehnologie, cât și în întreaga economie. De la...

Editorial

Un incident incredibil a avut loc recent în Germania, când un camion care transporta un tanc spre România a fost oprit în drum de...

Sport

Soldaţii americani au primit lecţii de Muay Thai de la un campion din Thailanda, în timpul exerciţiilor militare anuale Cobra Gold, relatează Reuters. Soldaţii...

Fără categorie

Prigojin Asmute Procuratura, o instituție de justiție din Rusia, a declanșat o anchetă asupra Ministerului Apărării condus de Serghei Șoigu, pe baza unor scrisori...