Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Pardoseala biroului – trei solutii ideale

Atunci cand vine vorba de amenajarea spatiilor de birouri, alegerea tipului potrivit de pardoseala este deosebit de importanta deoarece aceasta trebuie sa indeplineasca cerinte specifice precum durabilitate, aspect estetic, intretinere usoara si rezistenta la trafic intens. Printre pardoselile preferate de catre proprietarii cladirilor de birouri se afla pardoselile epoxidice (vopsea epoxidica), microcimentul si pardoselile elicopterizate.

elicopt

Care este cea mai potrivita pardoseala pentru birouri: pardoseala epoxidica, microcimentul sau betonul elicopterizat?

Pardoselile epoxidice cunoscute si sub denumirea de vopsea epoxidica sunt formate dintr-un amestec de rasini epoxidice si agenti de intarire. Ele ofera o suprafata lucioasa, usor de curatat si rezistenta la substante chimice, ceea ce le face potrivite pentru cladirile de birouri, insa cu anumite limitari. In timp, in spatiile de birouri foarte populate, in care exista un trafic mai aglomerat, pardoseala se deterioreaza fiind vizibile urmele de utilizare intensa sau aparand probleme de aderenta.

Microcimentul este o alegere moderna pentru spatiile de birouri. Este un amestec subtire de ciment, nisip si polimeri, care se aplica direct peste suprafete existente. Acesta este cunoscut pentru aspectul sau contemporan si durabilitatea crescuta. Cu toate ca are avantaje in ceea ce priveste estetica, si pardoselile din microciment au limitari in ceea ce priveste rezistenta necesara in spatiile de birouri cu trafic intens.

Microcimentul este mai putin rezistent decat betonul elicopterizat si poate avea nevoie de interventii repetate pentru a-si mentine aspectul estetic.

Pardoselile din beton elicopterizat sunt considerate cea mai buna optiune pentru spatiile de birouri datorita multiplelor avantaje pe care le ofera. Tehnica de finisare asigura o suprafata neteda, uniforma si foarte rezistenta care poate suporta traficul intens specific acestor medii.

Totodata, suprafata rezultata este usor de intretinut si isi pastreaza aspectul impecabil, cu atat mai mult in cazurile in care se opteaza pentru aplicarea unor lacuri suplimentare de protectie.

Mai mult decat atat, e bine de stiut ca poti alege pardoseli elicopterizate pentru toate tipurile de birouri deoarece se adapteaza multor stiluri de amenajare. In prezent, pardoselile elicopterizate sunt in topul preferintelor pentru amenajarea birourilor cu aspect modern si minimalist, dar in acelasi timp perfect functionale, sigure si representative pentru mediul office.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate