Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Nou mesaj halucinant de la Moscova: Rusia vrea de la Polonia despăgubiri de 750 miliarde de dolari pentru „reconstrucția sovietică”

image 2023 04 4 26184024 0 viaceslav volodin

Recent, Moscova a transmis un mesaj halucinant către Varșovia. Rusia cere despăgubiri în valoare de 750 de miliarde de dolari pentru costurile „reconstrucției sovietice” din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în Polonia. Acesta este un adevărat șoc pentru autoritățile poloneze, precum și pentru întreaga lume.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondia, Polonia a fost devastată de trupele sovietice și, împreună cu alți aliați, acestea au luptat pentru a-i ajuta să-și reconstruiască țara devastată. Cu toate acestea, acum, după mai mult de 70 de ani, Rusia cere Poloniei să returneze achizițiile de război pe care le-a făcut în timpul războiului.

Rusia afirmă că adună cereri de despăgubiri de la toate țările care au avut parte de „reconstrucția sovietică” după război. Este de așteptat ca aceste cereri să apară în continuare și să se extindă în întreaga lume în viitorul apropiat.

În prezent, oficialii polonezi nu au oferit niciun răspuns public cu privire la acest ultim mesaj al Moscovei; cu toate acestea, se așteaptă ca aceștia să refuze categoric cererea.

Este clar că cererile de despăgubiri din partea Rusiei vor aduce rezultate contrare, și anume tensiuni din ce în ce mai mari între Rusia și țările vecine. Această cerere este văzută ca o amenințare la adresa suveranității Poloniei și poate avea consecințe imprevizibile în ceea ce privește relațiile dintre cele două țări.

În ciuda faptului că această cerere este foarte puțin probabil să primească vreun răspuns pozitiv, ea este un semn că Rusia este dispusă să-și folosească presiunea și forța pentru a-și atinge scopurile sale și pentru a-și impune influența asupra altor țări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Made in Romania

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, pregătită de antrenorul român Mircea Lucescu, a încheiat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Kolos Kovalivka. Dinamo Kiev...

Sport

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, pregătită de antrenorul român Mircea Lucescu, a încheiat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Kolos Kovalivka. Dinamo Kiev...

Sport

Echipa engleză Bournemouth a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Burnley, în etapa a 10-a din Premier League. La Bournemouth a debutat...

Sport

Reprezentativa Africii de Sud a câştigat, sâmbătă seară, pe Stade de France, pentru a patra oară Cupa Mondială de Rugby, a doua oară consecutiv....