Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Nepotul lui Florin Salam, singurul din familie cu facultate. Ce a absolvit Mihai Petrache – Evenimentul Zilei

adrian mihai petrache


Adrian Mihai Petrache este nepotul celebrului manelist Florin Salam. În 2019, tânărul a devenit viral după ce a obținut note mari la examenul de Bacalaureat și a mărturisit că este singurul din familie care a absolvit 12 clase. Deși abia ajuns la vârsta majoratului, Adrian a ținut să îi mulțumească tatălui său care l-a sprijinit în toți anii de studiu. Atunci a mărturisit că va da la Facultatea de Drept, lucru care s-a și întâmplat.

„Sunt primul om din familia mea care a dat şi a luat BAC-ul şi l-am luat cu media 9.13. Şi am luat 10 la Economie, e aşa o mare chestie. Primul bărbat din familia mea care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Nimeni n-a mai făcut asta până acum. Îi mulţumesc în primul rând tatălui meu care m-a sprijinit şi m-a ajutat şi nu m-a lăsat să mă apuc de alte lucruri. M-am ţinut de carte. Vreau să dau la drept, să fiu fericit, să am o nevastă bună, copii mulţi. Ăsta e obiectivul meu”, spunea nepotul lui Florin Salam în 2019.

În toată perioada aceasta, Adrian Mihai Petrache s-a ținut de facultate, dar s-a ocupat și de cariera sa. A fost finalist la X Factor în 2020, unde a ajuns în echipa Loredanei Groza. A devenit cunoscut în România datorită vocii sale, însă, deși a cunoscut popularitatea, s-a ținut de școală.

Adrian Mihai Petrache, nepotul lui Florin Salam, a absolvit Facultatea de Drept

Patru ani mai târziu, după momentul în care mărturisea că este singurul din familia lui care are BAC-ul, nepotul celebrului manelist a anunțat că a absolvit cu brio Facultatea de Drept.

„#FinisCoronatOpus chiar aşa a fost , finalul a încoronat opera. Colegii mei ştiu exact ce spun, ştim fiecare cât am muncit. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot! Cel mai mult pentru oamenii din jurul meu pentru că îmi dau seama că sunt un om iubit de El prin voi toţi ! Buni sau răi…te bucuri de ei sau înveţi o lecţie despre tine”, a transmis absolventul într-o postare pe Facebook.

Adrian Mihai Petrache își dorește să aibă o carieră de succes în avocatură. Tânărul are un cont de TikTok, unde îşi învaţă urmăritorii lucruri interesante din legislaţia din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jules Koundé, titular în meciul pierdut de FC Barcelona cu 3-5 în faţa echipei Villarreal, a fost victima unei spargeri la locuinţa sa, sâmbătă...

Muzica

Homepage » Monden » Emisiuni TV » Xtra Night Show. Forin Salam s-a întors la concerte! Cum se simte manelistul după patru spectacole în...

Sport

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, după Australian Open. Ea a urcat...

Muzica

Nicolae Guță i-a surprins pe toți cu gestul lui față de Florin Salam, în cadrul unui eveniment unde au participat amândoi. Florin Salam și...