Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Mesajul emoționant transmis de Roxana Dobre pentru Florin Salam de ziua de nume: „E puțin spus…”

florin salam si roxana dobre tu9kt7ucAutor: Redacție a1.ro |
Publicat: Duminica, 09 Aprilie 2023, 12:27
Actualizat: Duminica, 09 Aprilie 2023, 14:51

Roxana Dobre i-a transmis un mesaj emoționant de ziua de nume a lui Florin Salam. Ce a postat în mediul online în ziua de Florii.

Florin Salam de ziua de nume: „E puțin spus...”"/>

Galerie de imagini

Roxana Dobre i-a transmis un mesaj emoționant de ziua de nume a lui Florin Salam. Ce a postat în mediul online în ziua de Florii.

Instagram

Aproximativ 1,8 milioane de români își serbează azi ziua de nume. Floriile au o însemnătate importantă, iar Roxana Dobre nu putea să nu marcheze onomastica soțului ei.

Florin Salam își serbează azi ziua de nume, iar Roxana Dobre l-a surprins cu un mesaj emoționant încă de la miezul nopții.

Roxana Dobre, imaginea nemaivăzută cu Florin Salam. Ce mesaj i-a transmis imediat după miezul nopții


Ioana State și Ionuț Rusu, momente memorabile pe scena iUmor | Sezonul 14 ▶ Vezi episodul nou în AntenaPLAY

Roxan Dobre a postat în mediul online o imagine superbă alături de Florin Salam. Îmbrăcată într-o fustă scurtă roz care îi pune în evidență picioarele frumoase, Roxana pozează mândră la brațele soțului ei.

Florin Salam a dat luxul pe metrou! Cum a fost surprins manelistul cu transportul în comun, alături de soție

Alături de imagine, Roxana a transmis și un mesaj emoționant: „Inima și sufletul din mine! Te iubesc e prea puțin spus”, a scris Roxana Dobre pe contul ei personal de Instagram.

Roxana Dobre și Florin Salam trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au avut parte de suișuri și coorâșuri ca în orice altă relație. Cei doi s-au căsătoit în vara anului trecut și au ales să organizeze un eveniment discret, departe e ochii curioșilor. Nunta celor doi a fost pe plajă, alături de cei mai apropiați oameni din viața lor, iar petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux.

Din ce motive se ceartă cel mai des Roxana Dobre și Florin Salam

Roxana Dobre este o persoană activă în mediul online, așa că nu ezită să mai dezvăluie detalii din căsnicia cu Florin Salam. Într-un videoclip postat pe Instagram, Roxana Dore a povestit ce o enervează cel mai mult la soțul ei.

„Am ieșit la o ciorbiță de pește. Bineînțeles cu copiii, care astăzi au lipsit de la școală. Nu am avut ce să le fac, din cauza lui taică-su. Tot timpul mă cert din cauza asta”, a spus ea într-un InsaStory, dezvăluind că aproape toate certurile pleacă de la copii.

De-a lungul anilor, cei doi și-au sudat relația, iar legătura dintre ei a devenit din ce în ce mai puternică. Fiind sigură pe sentimentele sale, soția lui Florin Salam nu are motive serioase pentru a fi geloasă. În podcastul moderat de Cristina Șișcanu, bruneta a fost întrebată dacă există gelozie în relația sa cu manelistul.

Roxana Dobre, detalii din căsnicia cu Florin Salam. Ce îi permite soțului când vine vorba de alte femei: „Nu prea știe să mintă”

Recomandari A1

„Una e să iubești și alta e să fii geloasă. Nu au nicio legătură. Iubirea e iubire, iar gelozia e gelozie. Soțul meu nu are cum să mă facă pe mine geloasă niciodată. Știi cum m-ar face geloasă? Stând cu o domnișoară după program, iar a doua zi îl văd paparazzi ieșind undeva, la o masă. Sau văzându-l că se duce în nu știu ce vacanță cu domnișoara respectivă. Dar așa, dacă ele sunt chemate la etajul cinci sau la etajul trei, atunci eu pe cine aș putea să fiu geloasă?”, a răspuns soția manelistului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Nicolae Guță i-a surprins pe toți cu gestul lui față de Florin Salam, în cadrul unui eveniment unde au participat amândoi. Florin Salam și...

Sport

Echipa Kansas City Chiefs a lui Patrick Mahomes şi Travis Kelce, câştigătoarea Super Bowl de anul trecut, va reveni în marea finală a NFL...

Sport

Patinatoarea rusă Kamila Valieva, în vârstă de 17 ani, campioană olimpică pe echipe la Jocurile Olimpice din 2022, a fost suspendată timp de patru...

Muzica

Florin Salam a făcut un gest impresionant pentru o bătrânică. Manelistul i-a impresionat pe fani când a coborât de pe scenă pentru o bătrânică....