Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Marea Britanie se pregătește să impună sancțiuni Grupării Wagner – presă

image 2023 04 12 26201894 0 campanie recrutare wagner strazile moscovei

Marea Britanie se pregătește să impună sancțiuni Grupării Wagner, conform unor informații apărute în presa internațională.

Gruparea cunoscută și sub numele de Trollops a fost implicată în operațiuni militare în Siria și Ucraina, oferind servicii de securitate și bătălia de informații.

Potrivit unor surse, Marea Britanie va impune sancțiuni pe baza legislației privind controlul exporturilor, imobilizând bunurile și blocând accesul la conturile bancare ale membrilor grupării.

Aceasta este o mișcare importantă pentru Marea Britanie, care își exprimă preocuparea pentru activitățile grupării și își dezvoltă politicile externe și de securitate pentru a face față noilor amenințări.

În plus, sancțiunile impuse împotriva Grupării Wagner demonstrează angajamentul Marelui Britanie de a promova drepturile omului și de a proteja integritatea teritorială a statelor suverane.

Mai mult, aceasta este o lovitură puternică dată Rusiei, care se crede că sprijină Gruparea Wagner prin finanțare și logistică.

Impunerea sancțiunilor vine la scurt timp după ce Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană au anunțat sancțiuni similare împotriva Grupării Wagner.

Totuși, este de așteptat ca aceste sancțiuni să fie contestate și să genereze un val de reacții negative din partea Rusiei și a membrilor Grupării Wagner.

În definitiv, Marea Britanie își asumă riscuri importante prin impunerea acestor sancțiuni, dar se pare că este hotărâtă să își demonstreze angajamentul de a face față noilor amenințări la adresa securității globale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, după Australian Open. Ea a urcat...

Sport

Bayern Munchen a condamnat luni „afirmaţiile nesusţinute de fapte” despre viitorul antrenorului său Thomas Tuchel, la o zi după ce acesta a evocat o...

Sport

Poliţia thailandeză i-a avertizat pe fanii echipei Liverpool în legătură cu escrocii online care se dau drept Xabi Alonso, antrenorul echipei Bayer Leverkusen, despre...

Sport

George Buricea, care urmează să fie numit în funcţia de antrenor al naţionalei masculine de handbal, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că...