Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Lui Florin Salam i s-au terminat bateriile. Ce se întâmplă, de fapt, cu manelistul. Foto – Evenimentul Zilei

florin salam.v1


Florin Salam a ajuns iar în centul atenţiei. Manelistul a ajuns pentru a doua oară viral pe internet, după ce ar fi fost scos, într-un mod agresiv, de la un alt eveniment. Mai exact, Florin Salam ar fi fost „eliminat”, într-un mod brutal, de la o altă nuntă, după ce i s-a smuls microfonul din mână în timp ce cânta.

Imaginile au fost surprinse, cel mai probabil, de un invitat, și dezvăluie momentul în care manelistul apare alături de alți trei bărbați, care așteptau să îi dea bani pentru dedicații. Însă, momentul a fost întrerupt de un alt individ care i-a spus artistului că programul s-a încheiat și că va trebui să plece.

WhatsApp Image 2023 04 29 at 11.04.30 2

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu manelistul

În ciuda insistențelor venite din partea bărbatului, „Regele manelelor” a spus că mai rămâne încă „cinci minute”, iar petrecăreții au acceptat să-i asculte în continuare repertoriul. Cântărețul își desfășura programul muzical, timp în care un alt bărbat i-a smuls microfonul din mână și i-a ordonat să iasă. Manelistul nu s-a opus, drept pentru care muzica s-a oprit, iar invitații au fost extrem de nemulțumiți de acest lucru, potrivit retetesivedete.ro.

Florin Salam, umilit și dat afară de la o nuntă

În urma cu ceva timp, Florin Salam a fost dat afară de naș de la o altă nuntă, după ce s-a prezentat la eveniment într-o stare deplorabilă. În loc să anime atmosfera, artistul și-a stricat imaginea și a afectat dispoziția nuntașilor.

Pe rețelele sociale au apărut clipuri care îl surprind pe manelistul Florin Salam, semnalându-i artistului care îl însoțea să cânte în locul său. În acele momente, Florin Salam era cel mai probabil sub influența alcoolului sau a altor substanțe, încercând în zadar să interpreteze câteva piese.

La un moment dat, nașul l-a luat pe Florin Salam de mână și i-a reproșat, vizibil revoltat, că nu a cântat nicio piesă de trei ore. În urma acestor neînțelegeri, bărbatul i-a cerut să se odihnească și să revină la cântat atunci când se simte mai bine.

„Du-te înăuntru acolo până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de trei ore și nu cânți nimic?”, a spus nașul revoltat. Mai mult, nașul l-a luat pe Florin Salam care abia dacă se mai putea ține pe picioare și l-a dus de braț până în casă, potrivit celor relatate de evz.ro.

Florin Salam a explicat cum au stat lucrurile

Florin Salam a spus că a fost prezent la patru nunți, însă a avut o experiență destul de incomodă la una dintre ele. Deși nu își amintește cu certitudine exact de unde a băut și cum a băut, Florin Salam a simțit că ceva nu era în regulă cu paharul său.

„La orice nuntă beau acolo să fac atmosferă, asta e viața noastră. Nu știu ce s-a întâmplat că mi s-a blocat creierul. (…) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi”, a scris Salam în mediul online.

Artistul suspectează că cineva i-a pus ceva în pahar, ceea ce a dus la o astfel de situație. Cu toate acestea, manelistul este recunoscător pentru faptul că nu s-a întâmplat nimic grav cu sănătatea sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Echipa italiană Lazio a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa campioană a Italiei, Napoli, în etapa a 22-a din...

Muzica

Nicolae Guță i-a surprins pe toți cu gestul lui față de Florin Salam, în cadrul unui eveniment unde au participat amândoi. Florin Salam și...

Sport

Neymar a jucat foarte puţin de când s-a alăturat clubului saudit Al-Hilal din Arabia Saudită, după ce şi-a rupt ligamentul încrucişat al genunchiului stâng...

Sport

Papa Francisc s-a alăturat, luni, celor care l-au felicitat pe Jannik Sinner, primul italian care a câştigat un trofeu de Grand Slam la tenis...