Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Lovitură teribilă pentru interlopii din clanul Duduianu care l-au șantajat pe Florin Salam / Fără număr, de la judecători!

salam


Homepage » Actualitate » Stiri interne
»
Lovitură teribilă pentru interlopii din clanul Duduianu care l-au șantajat pe Florin Salam / Fără număr, de la judecători!

De Narcis Voica. Publicat Duminica, 12 Februarie 2023, 23:31
Actualizat Duminica, 12 Februarie 2023 la 23:31

Interlopii din clanul Duduianu care se sfătuiau la ceas de seară cu șefii poliției, prin curtea bisericii, rămân fără averea făcută sub nasul inspectorilor ANAF.

  • Duduienii care l-au șantajat pe Florin Salam au primit o veste teribilă
  • Averea interlopilor rămâne sub sechestru, încă un an
  • Urmașii lui Emi Pian trebuie să se descurce

După ce au muncit din greu, cu jocuri de barbut și acțiuni de șantaj, pentru a agonisi palate și bolizi de lux sub nasul inspectorilor ANAF, care nu îi întrebau de unde au bani, interlopii din clanul Duduianu – care se întâlneau printre cruci cu șefii Poliției Române, pentru a pune la cale fentarea legii – rămân lefteri.
Judecătorii au decis, recent, ca averile interlopilor din clanul Duduianu să fie menținute sub sechestru încă un an, așa că s-ar putea ca urmașii lui Emi Pian să fie nevoiți să o ia de la zero, în condițiile în care magistrații vor scoate la licitație bunurile. Bunuri obținute cu acordul tacit al Poliției Române și al inspectorilor ANAF. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurilor asigurătorii luate prin ordonanţa nr. 4825/P/2020 din data de 06.11.2020 a Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti cu privire la bunurile şi sumele de bani găsite asupra inculpaţilor. Menţine măsurile asigurătorii luate prin ordonanţa de mai sus, până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 1 an, pe faza de judecată. În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a hotărât instanța.
Bunurile au fost puse sub sechestru în celebrul dosar al maneliștilor șantajați de mafioții din clanul Duduianu, care făceau sute de mii de euro, sub nasul autorităților. Buba s-a spart după ce Florin Salam a reclamat la poliție că era șantajat de Duduieni și că era obligat să dea cotă parte din banii câștigați la cântări. Bani pentru care, de altfel, nici el nu dădea socoteală în fața inspectorilor ANAF.
Florin Salam a fost abordat de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis și Vențer, care l-au ținut sub teroare, rând pe rând. Procurorii au reușit să probeze trei fapte de șantaj, comise în perioada martie 2019 – iulie 2020, după cum urmează: „Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată – Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”.
Comparativ cu celelalte victime din dosar, Florin Salam a scăpat ușor cu șantajul, dacă ținem cont de faptul că unii artiști au fost bătuți, sechestrați și tâlhăriți. De exemplu, Sofian Văduva, zis Denom, a fost trimis în judecată pentru că l-a șantajat pe Leonard-Mădălin-Octavian Gaftone, zis „Leo de la Kuweit” și l-a sechestrat pe Marian Marin, zis Marinică Nămol”, pe care l-a și tâlhărit, împreună cu Anaser.

CITEȘTE ȘI:

  • Jandarmeria recunoaște că a mințit în dosarul scandalului de la tribunal / Jandarmii susțin că le este frică de „Torționarii de la Secția 16”
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Namibia s-a calificat pentru prima dată în faza eliminatorie a Cupei Africii pe Naţiuni, după ce a remizat miercuri cu Mali, scor 0-0, în...

Sport

Formaţia Bayern Munchen a înnvins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Union Berlin, într-un mei restant din etapa a 13-a...

Sport

Tehnicianul Jurgen Klopp a apărat revenirea lui Mohamed Salah la Liverpool de la Cupa Africii pe Naţiuni, răspunzând criticilor care pun la îndoială loialitatea...

Sport

Arbitrul Andrei Moroiţă va conduce la centru meciul Farul – FCU 1948 Craiova, programat, vineri, de la ora 20.00, în etapa a 23-a din...