Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Local: De la Florin Salam la Eric Clapton propuneri pentru cine sa cante la Zilele Sucevei » Monitorul de Suceava

790597big


Sucevenii mai au aproximativ trei săptămâni la dispoziție pentru a trimite propuneri și sugestii pentru organizarea ediției din 2023 a Zilelor Sucevei.

Până acum, Ștefan Bănică Jr. și Alina Eremia sunt artiștii de muzică ușoară cei mai solicitați pentru a concerta la Zilele Sucevei, dar foarte multe propuneri au vizat și alte genuri muzicale, numeroase voturi fiind pentru Florin Salam, Puya, dar și pentru legende internaționale, precum Eric Clapton.

Termenul limită de trimitere a propunerilor și sugestiilor pentru organizarea Zilelor Sucevei, la adresa de e-mail zilelesucevei@primariasv.ro, este 15 mai 2023.

„Sigur că avem propuneri de la Florin Salam și până la Eric Clapton. Pe noi ne interesează în primul rând artiștii de top din muzica ușoară și aici sunt foarte multe nominalizări pentru Ștefan Bănică Jr., Irina Rimes, Carla`s Dreams și Alina Eremia. Deocamdată am reținut două nume: Ștefan Bănică Jr. și Alina Eremia, pentru că Irina Rimes și Carla`s Dreams au mai fost recent”, a explicat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Una dintre propunerile care se vor concretiza la ediția din acest an a Zilelor Sucevei este organizarea unui campionat de șah, edilul Sucevei spunând că încurajarea practicării acestui sport al minții vine ca alternativă de petrecere a timpului liber pentru elevi, dar și pentru a contribui la dezvoltarea gândirii lor.

Toate propunerile și sugestiile trimise până pe 15 mai vor fi luate în considerare, cu mențiunea că toate evenimentele trebuie să poată fi realizate în limita bugetului alocat de Primărie, de 500.000 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Muzica

Florin Salam, celebrul interpret de manele, se confruntă din nou cu acuzații de înșelăciune. Recent, un bărbat din Satu Mare a ieșit în spațiul...

Sport

Liderul din Serie A, Inter Milano, a trecut fără probleme, luni, pe teren propriu, de Empoli, scor 2-0, asigurându-şi locul în sezonul viitor al...

Sport

Florin Andei şi Andrei Chivulete vor abitra partidele de miercuri din sferturile de finală ale competiţiei. Florin Andrei va arbitra meciul FC U Craiova...