Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Liviu Puștiu a luat o decizie bombă în scandalul cu soțul unei gorjence – GorjOnline

liviu pustiua


liviu pustiualiviu pustiua

În urmă cu câteva zile a izbucnit unul dintre cele mai mediatizate scandaluri din industria manelelor. Totul a început după ce Liviu Puștiu l-a acuzat pe Florin Salam că l-a înjurat de familie și copii, iar acesta a izbucnit. Manelistul a fost foarte revoltat și i-a declarat război, lăsând să se înțeleagă că lucrurile nu vor rămâne așa.

liviu pustiuliviu pustiu

Liviu Puștiu a cedat în scandalul cu Florin Salam
În timp ce așteptau să afle ce se va întâmpla în continuare, fanii au primit o veste incredibilă! Liviu Puștiu a decis să se retragă din acest scandal și a șters postarea despre Florin Salam.

Mai mult, a revenit cu un mesaj în care a precizat că își va vedea de treaba lui, așa cum soția lui l-a rugat să procedeze.

Manelistul a spus că nu a mai intrat, până acum, într-un conflict cu nimeni și nu își dorește ca acest lucru să se întâmple acum.

Din acest motiv, a decis să nu mai vorbească despre acest lucru și să lase situația exact așa cum s-a întâmplat. Liviu Puștiu a ales să facă pace și să nu mai continue cearta.

”Am șters postarea de mai devreme referitoare la Florin Salam că m-a înjurat de copii la rugămintea soției mele, pentru că n-am intrat niciodată în nici un scandal sau polemică cu nimeni, mi-am văzut de pătrățica mea și așa îmi văd în continuare de familia mea și de meseria mea! Celor cu mintea întunecată să le lumineze Dumnezeu mintea, să le dea liniște și pace”, a scris Liviu Puștiu, pe Facebook.

Cum a răspuns Florin Salam acuzațiilor
Florin Salam nu s-a lăsat și a reacționat în urma acuzațiilor lui Liviu Puștiu. Într-un live pe TikTok, regele manelelor a făcut mai multe precizări referitoare la relația lui cu Liviu Puștiu, spunând că l-a ajutat mult.

De asemenea, a spus că nu vrea să aibă în jurul lui oameni care nu îl respectă, indiferent dacă este vorba despre Liviu Puștiu sau o altă persoană.

”Maimuța aia figurantă de la noi, Puștiu ăla. Tu știi că l-am ajutat toata viața? V-a plăcut ce ați văzut, postarea lui? Dă-l în s*&%$# că e prost și vorbește urât de mine. Cel mai mare drogat, să moară mama dacă te mint.

Cui îi arată bani, mie? S-a născut vreun lăutar să îmi arate mie cașcaval? Nu îi e rușine să îmi arate mie, maimuța aia? Să mă ierte Dumnezeu, dacă nu are grijă și respect, nu mai am eu niciun respect. Cine nu are respect, jur pe mama mea de mai țin cont”, a spus Florin Salam, pe TikTok.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Jucătoarea finlandeză de hochei pe gheaţă Sanni Hakala este paralizată de la piept în jos în urma unei grave accidentări pe care a suferit-o...

Sport

Naţionala României şi-a aflat adversarii de la Campionatul European de anul viitor, găzduit de Germania. Tragerea la sorţi a început la ora 19.00, la...

Sport

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E: 17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen), Belgia – Slovacia...

Sport

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia sârbă Dinamo Pancevo, scor 29-25 (16-14), în a doua...