Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

„Îi iubesc pe toți, dar când o văd m

florin salam duminica aceasta la 40 de intrebari cu denise rifai


Câți copii are Florin Salam? Regele manelelor a fost însurat prima dată cu Fănica, femeia care l-a făcut pentru prima dată tată și care a murit tragic la doar 27 de ani, din cauza unei boli de ficat. Florin Salam s-a îndrăgostit ulterior de Roxana Dobre, cea care i-a devenit soție recent și care i-a dăruit și ea copii. Iată, așadar, câți copii are Florin Salam și care dintre ei este feblețea lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Salam a încercat pe cât posibil să-și țină familia departe de ochii curioșilor și nu și-a expus exagerat copiii. Însă, unii dintre ei îi calcă pe urme și a fost imposibil pentru manelist să-i oprească din pasiunea lor. Se întâmplă rar ca Florin Salam să vorbească despre micuții săi, însă recent a făcut o excepție și a recunoscut că are o slăbiciune pentru una dintre fete.

Vezi galeria foto
Arrow_read_more

Câți copii are Florin Salam

Florin Salam are o familie numeroasă și cinci copii, doi din căsnicia cu Fănica, și trei din mariajul cu Roxana Dobre. De când se știe, a încercat să-și crească copiii și să-i protejeze cât de bine a putut. Doi dintre ei, cei mai mari, Dani și Betty, sunt adulți și au acum propria lor familie, iar Betty este și ea, la rândul său, o cântăreață de succes.

Deși i-a fost greu, după tragedia care i-a lovit familia, Florin Salam a reușit să-și refacă viața la brațul Roxanei Dobre, femeia care i-a devenit de curând soția.

În cei 8 ani de relația, bruneta i-a dăruit trei copiii: două fete, Maria și Rania, și un băiețel. Pentru prima fetiță are o slăbiciune aparte.

Florin Salam a recunoscut, la un moment dat, în cadrul unui podcast, că are o slăbiciune aparte pentru fiica sa, Maria.

Întrebat unde își găsește puterea când e supărat, Florin Salam a spus: ‘Acasă, cu copiii. Dar Maria asta a mea m-a mâncat. Asta numai când pune mâna pe mine…’.

În podcastul lui Damian Drăghici, artistul a continuat: ‘Bă, nu, că îi iubesc pe toți și îmi cer iertare, jur pe viața mea. Nu e cea mai mică, dar am eu așa de ea o milă, de asta m-a zăpăcit cu capul. Când o văd mi se înmoaie picioarele. Știe și ea, pe baza asta ea își bate cel mai mult joc de mine. Vai de capul meu ce face cu mine.’

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite. Anamaria Rosa nu poate trece peste moartea artistului

Citește și: Alin Oprea, totul despre relația cu Medana. Cum s-au întâlnit, cum cerut-o în căsătorie și unde pleacă în luna de miere: „Eu am făcut primul pas, încă din noaptea în care am cunoscut-o… / EXCLUSIV

Copiii lui Florin Salam îi calcă pe urme. Fetele de 6 și 8 ani sunt populare pe TikTok

Fiicele lui Florin Salam au creat un adevărat cutremur pe TikTok și în spațiul online, anul trecut. Maria și Ranya au scos o piesă, iar, în prima lună de la lansare, melodia a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări pe youtube.

Mulți părinți, însă, condamnnă versurile îndrăznețe, considerând că ar putea avea o influență negativă pentru cei mici. Melodia „Hai tati la mall’, în care Ranya și Maria cântă alături de alți doi copii, a produs multă isterie.

„Pe mine mă cheamă Emma, care e problema, răsfațata Emma, Emma / Pe mine mă cheamă Maria, Maria, Maria, s-a terminat șmecheria la Maria, Maria / Pe mine Ranya, Ranya din Spania, Ranya, Ranya din Spania / Pe mine Rayn, Rayn, ală dulce și fin, Rayn, Rayn’, așa sună refrenul melodiei care a creat destulă vâlvă în spațiul online.

"Îi iubesc pe toți, dar când o văd m 109

Maria nu este la prima melodie. S-a lansat la începutul anului trecut în muzică, iar în primul ei videoclip, cântat alături de alți copii, apare chiar și tatăl ei, iar melodia se cheamă „Ciocolată îți aduc’. Piesa a strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

La rândul său, Betty, fiica cea mare a artistului, este cunoscută de publicul larg în industrie, având piese celebre și este extrem de apreciată ca artist.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Fotbalistul ucrainean Roman Iaremciuk a declarat, luni, după meciul cu România, scor 0-3, că tricolorii eu meritat victoria şi că el şi colegii săi...

Muzica

Soțul gorjencei Roxana Dobre, Florin Salam, unul dintre cei mai renumiți și iubiți maneliști din România, a avut parte de un moment cu totul...

Sport

Echipa naţională a Franţei a avut joi după-amiază şansa de a se convinge că popularitatea sa se extinde dincolo de graniţele ţării. În faţa...

Sport

Selecţionerul Edward Iordănescu a transmis un mesajul pentru suporteri înainte de Euro-2024, afirmând că naţionala are nevoie de fani tocmai atunci când lucrurile nu...