Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internet

Google IO 2015: Asteptari si posibile lansari

Google IO

Anul acesta evenimentul Google IO organizat la San Francisco isi va deschide portile in data de 28 si 29 Mai. Acest eveniment va fi transmis intregral pe site-ul Google. Daca compania Google isi respecta toate promisiunile atunci ar trebui sa avem noutati precum:

Android M, este urmatoarea versiunea a sistemului de operare Android, care cel mai probabil va fi numit Muffin. Acesta informatie a fost publicata pe site-ul oficial al evenimentului dar ulterior a fost stearsa. Daca noua versiune Android va exista sau nu acest lucru il vom afla cel mai probabil pe data de 28 Mai.

Project Ara, in a doua zi a evenimentului va fi in discutie si crearea unui telefon mobil modular.

Project Tango, stim ca tehnologia ajunge la cote maxime, astfel in a doua zi a evenimentului va fi in discutie si tehnologia ce permite device-urilor sa inteleaga mediul inconjurator.

Articole asemanatoare

Internet

Dublarea vitezei de procesare a computerelor, posibilă printr-o metodă inovatoare Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

Computerele obișnuite încă le pot întrece pe cele cuantice. Iată cum! Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

Pot algoritmii să detecteze sarcasmul? Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

A fost creat Copilul AI! Cine și de ce a făcut asta? Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Internet

Oamenii de știință susțin că chatboții încep să înțeleagă lumea Voteaza articolul [Total voturi: 0 Scor general: 0]

Articole recomandate