Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Florin Salam, un nou scandal de înșelăciune în Germania

salam


Florin Salam ar fi stârnit un scandal imens în Germania, după ce ar fi înșelat un organizator de evenimente de origine albaneză. Se pare că cei doi s-au înțeles să organizeze mai multe spectacole în diferite locații pentru diaspora românească. Astfel, albanezul ar fi reușit să vândă sute de bilete românilor pasionați de manele.

Florin Salam, implicat într-un nou scandal de înșelăciune în Germania

Florin Stoian, cunoscut sub numele de scenă Florin Salam, a fost reținut de anchetatorii bucureșteni la mijlocul lunii și ulterior plasat sub control judiciar. Acest lucru s-a întâmplat după ce a fost acuzat că a primit bani pentru a cânta la un eveniment, însă nu a respectat contractul și nici nu a returnat suma încasată.

Lăutarul este implicat și într-un alt dosar investigat de polițiștii din Popești Leordeni, fiind suspectat pentru o altă posibilă înșelăciune, comisă într-un mod similar. În plus, având în vedere că muzica de petrecere este adesea asociată cu mediile infracționale, alte victime ale interpretului nu au apelat la Poliție, ci au preferat să se adreseze liderilor lumii interlope pentru a-și căuta dreptatea. Astfel, se spune că Florin Salam a fost contactat și pus sub presiune de Nuțu Cămătaru și Costel Caran.

Controversele generate de arestarea celebrului manelist au determinat organizatorii de evenimente să renunțe să îi plătească lui Salam sume de bani în avans și să îl remunereze doar în momentul în care acesta se prezintă la spectacol.

Cântărețul ar fi primit o ofertă pentru a susține concerte în Germania, destinate comunității românești din această țară, în cadrul unor evenimente organizate de Mateo Gerami, un albanez influent, considerat un fel de „naș” de către interlopii din Balcani, susțin surse citate de publicația Gândul.

Florin Salam i-a" width="1712" height="1282" srcset="https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1.jpg 1712w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-300x225.jpg 300w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-1024x767.jpg 1024w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-768x575.jpg 768w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-1536x1150.jpg 1536w" layout="intrinsic">Florin Salam i-a" width="1712" height="1282" srcset="https://evz.ro/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/images/SD-default-image.png 1712w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-300x225.jpg 300w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-1024x767.jpg 1024w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-768x575.jpg 768w, https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2022/01/florin-salam.v1-1536x1150.jpg 1536w" layout="intrinsic"/>

Florin Salam. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florin Salam nu este singurul manelist care a supărat lumea interlopă din Germania

Se spune că albanezul nu i-ar fi oferit nimic în avans, dar ar fi ajuns la o înțelegere cu Florin Salam. În acest sens, artistul ar fi anunțat pe rețelele de socializare că va cânta la un eveniment susținut de Gerami, pe care îl consideră „familia lui”.

Este cert că artistul de muzică de petrecere se va prezenta la concert, deoarece omul de afaceri a pus biletele în vânzare pentru spectacol, iar sute de români ar fi achitat câte 50 de euro. Cu toate acestea, Salam nu ar fi respectat promisiunea și nu ar fi venit la eveniment, ceea ce l-ar fi pus pe organizatorul spectacolului, care își are propria afacere de protejat, într-o situație delicată.

Conform surselor citate de aceeași publicație, individul din Albania nu ezită să apeleze la violență, un aspect resimțit și de către un alt cântăreț de muzică de petrecere român. Este vorba despre Dani Mocanu, care, după ce ar fi susținut un concert pentru Mateo Gerami, s-ar fi stabilit în Germania și ar fi cântat și într-un local concurent.

Se spune că interlopul din Albania ar fi trimis aproximativ 30 de bărbați să-l pedepsească pe Mocanu, însă acesta ar fi reușit să scape nevătămat.

Cine ar vrea să îi facă rău manelistului

Florin Salam s-a prezentat la secția de poliție pentru a semna documentele referitoare la controlul judiciar și a furnizat mai multe declarații despre ceea ce se petrece în realitate în jurul său. Manelistul este convins că există persoane care își doresc să îi cauzeze neplăceri, motiv pentru care ar putea inventa toate aceste scenarii în legătură cu el.

„O să aflați totul de la domnii avocați. Sunt oameni care trebuiau să-și primească banii, de bunăvoie și au fost contra, au vrut mai mult. Credeți-mă din suflet, sunt oameni care vor să facă o grămadă de șmecherii din astea, să îmi facă mie rău.

Nu știu de ce vor să mă țină departe de scenă. Domnii avocați trebuie să-mi afle neapărat despre ce e vorba și atunci să lumă niște măsuri și să vă țin la curent. Nu este bine deloc ce se întâmplă. E cineva din branșă care face rău”, a declarat zilele trecute manelistul la antena3.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Internaţionalul belgian Arthur Vermeeren, în vârstă de doar 18 ani, a fost achiziţionat de Atletico Madrid, el semnând un contract pe şase ani şi...

Sport

Echipa spaniolă Alaves a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-0, gruparea Almeria, în debutul etapei a 22-a din La Liga. Ianis Hagi a...

Sport

Echipa engleză Manchester City s-a calificat în optimile Cupei Angliei, după ce a învins vineri seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea londoneză Tottenham. Fundaşul...

Muzica

Costel Corduneanu a murit în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, într-o clinică din Târgu Mureș. Presa locală menționează că,...